ارزیابی مدیریت دانش سازمان با استفاده از الگوهای محاسبات ادراکی
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: پنجمین کنگره مشترک سیستمهای فازی و هوشمند ایران (شانزدهمین کنفرانس سیستمهای فازی و چهاردهمین کنفرانس سیستمهای هوشمند)
- کد COI اختصاصی: ICFUZZYS16_019
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 616
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد بخش مهندسی و علوم کامپیوتر و فناوری اطلاعات دانشگاه شیراز،
دانشیار بخش مهندسی و علوم کامپیوتر و فناوری اطلاعات دانشگاه شیراز
استادیار بخش مهندسی و علوم کامپیوتر و فناوری اطلاعات دانشگاه شیراز
چکیده
امروزه مدیریت مناسب سرمایه های فکری یکی از مهم ترین دغدغه های سازمان های موفق می باشد. سازمان ها جهت کسب مزیت رقابتی پایدار، نیازمند شناسایی و مدیریت آگاهانه و نظام مند سرمایه های فکری خود هستند. دانش موجود در ذهن افراد، اسناد، سیستم ها، فرآیندها و به طور کلی تمامی ابعاد سازمان مهم ترین بخش سرمایه های فکری یک سازمان تلقی می شوند. مدیریت دانش به معنای انجام هر آنچه لازم است، به منظور بیشترین بهره برداری از منابع دانش تعریف می شود. یکی از جنبه های تاثیرگذار درزمینه پیاده سازی مدیریت دانش توجه به مقوله ارزیابی می باشد که از اهمیت به سزایی برخوردار است. با استفاده از ارزیابی میزانمفید بودن اقدامات صورت گرفته قابل توجیه بوده و نقشه راهی برای آینده در اختیار سازمان قرار خواهد گرفت. در این مقاله از مدل ارزیابی مدیریت دانش ارایه شده توسط کولکارانی و فریز استفاده شده و مکانیزیم پیاده سازی آن با استفاده از الگوهای محاسباتادراکی به منظور ارایه یک سیستم ارزیابی بهتر بهبود یافته است. نتیجه این پژوهش طراحی یک کامپیوتر ادراکی بوده که توانسته با بهره گیری از مفاهیم فازی، بر ابهامات و مشکلات موجود در زمینه ارزیابی وابسته به اصطلاحات زبانی غلبه کندکلیدواژه ها
ارزیابی مدیریت دانش، دانش، محاسبات ادراکی، مدیریت دانش، منطق فازیمقالات مرتبط جدید
- شناسایی ویژگی های سازمان پیشرو در به کارگیری هوش مصنوعی
- قراردادهای هوشمند تجاری در متاورس با هدف خودکارسازی فرآیند تجارت
- Artificial Intelligence-Enhanced Repair Strategies in Online Collaborative EFL Classrooms: Toward a New Paradigm of Interactional Competence
- تاثیر هوش مصنوعی بر کارایی عملیات نظامی اوکراین علیه روسیه
- ارزیابی استرس و اضطراب با استفاده از پردازش سیگنال های مغزی و مدل های یادگیری ماشین
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.