نقش معلم توانمند در شکل گیری فرهنگ اسلامی
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: نخستین همایش جامع بین المللی روانشناسی ، علوم تربیتی و علوم اجتماعی
- کد COI اختصاصی: PSYCHI01_068
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 784
نویسندگان
کارشناسی ارشد مدیریت ،سرپرست دانشگاه فرهنگیان
دانشجو کارشناسی ارشد تکنولوژی آموزشی، کارشناس مرکز اختلالات
دانشجو کارشناسی ارشد تکنولوژی آموزشی، آموزگار
چکیده
سوق دادن دانش آموزان به سوی رشد و تعالی فرهنگ اسلامی و بستن راه های نفوذ فرهنگ های بیگانه بر عهده معلمین است. معلم و برنامه درسی به عنوان محور فعالیت های تربیتی و فرهنگی عرصه شدید ترین مشاجرات است شاید نخستین تجلی گاه فلسفه در نظام آموزش و پروش را در برنامه ی درسی بدانیم؛ چرا که اهداف در برنامه های درسی گنجانده می شوند تصمیم گیری درباره برنامه درسی در مکاتب گوناگون مستلزم بررسی، امعان نظر و تدوین غایت های آموزش و پرورش است. وظیفه آموزش و پرورش در جامعه شناخت و حل نیازهای فکری و فرهنگی جوانان است. تعلیم و تزکیه نفس و آموزش فلسفه معانی زندگی به نسل های آینده از مهمترین وظایف معلمان است. آموزش و پرورش زمینه ساز رشد فکری ، اخلاقی ، فرهنگی و تربیتی انسان های یک جامعه پویا است. آموزش و پرورش، تنها راه کمال انسان به سوی سعادت و خوشبختی است. هدف از نگارش این مقاله بررسی ویژگیها و خصوصیات معلم در شکل گیری فرهنگ اسلامی است. در پایان ، امیدواریم که توانسته باشیم ویژگی ها وخصوصیات معلم و برنامه ریزی درسی را در رشد و تعالی فرهنگ اسلامی را از جنبه های مختلف مورد نقد و بررسی قرار داده و نظرات خوانندگان عزیز را بر آورده کرده باشم. روش: نوع این پژوهش مروری و تحلیلی بوده و به بررسی و مرور پژوهش های پیشین و تیوری های صاحب نظران پرداخته شده است.کلیدواژه ها
فرهنگ ، فرهنگ اسلام، ویژگی های معلممقالات مرتبط جدید
- بررسی روش های بهبود اختلال یادگیری ریاضی در دانش آموزان ابتدایی
- اثربخشی یادگیری مشارکتی بر خودشکوفایی و مهارت اجتماعی دانش آموزان پسرکلاس سوم دبستان شهرستان مینودشت
- جایگاه ویژه انشاء نویسی در مقطع ابتدایی
- مراحل نگارش مقاله علمی
- بررسی تاثیر مفهوم شادی و خوشبختی در دیدگاه اسلام و روانشاسی مثبت گرا و راهکار های آن در آموزش کودکان
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.