بهبود ساختار Double Gate SOI ماسفت ها در ابعاد نانو برای ارتقاء عملکرد در حوزه RF در مدارات مجتمع
- سال انتشار: 1387
- محل انتشار: دومین همایش ملی مهندسی برق کامپیوتر و فناوری اطلاعات
- کد COI اختصاصی: CEIC02_086
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2521
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی
چکیده
این مقاله یک طرح جدید است که بر پایه بهبود اثرات کانال کوتاه افزاره های سیلیکن بر روی عایق دو گیتی در ابعاد نانو با تغییر ساختار آن با گسترش بهینه نواحی سورس / درین و توزیع ناخالصی در این نواحی و طول کانال بنا شده است . از دیگر اهداف این پروژه این است که بهره ولتاژ ذاتی و فرکانس قطع را در افزاره های سیلیکن بر روی عایق دو گیتی در ابعاد کوچک بهبود می بخشد . نتایج این بررسی نشان می دهد که این طرح بهینه یافته با طول گیت 25 نانومتر و جریان درین، 10μA/μm ، بهبود بالای 65% در بهره ولتاژ ذاتی و 85% در فرکانس قطع نشان می دهد. تاثیر عرض جداکننده های بین گیت و سورس / درین ، همچنین گرادیان ناخالص سورس /درین و متقارن بودن و یا نامتقارن بودن نواحی سورس / درین گسترش یافته بر روی معیارهای شایستگی کلیدی در کاربردهای RF، مانند ولتاژ ارلی ، ضریب هدایت انتقالی ، نسبت ضریب هدایت انتقالی به جریان ، ضریب هدایت خروجی ، به طور دقیق مورد بررسی قرار گرفته است. این طرح فرصتی مناسب برای درک اهمیت استفاده از ماسفت های دو گیتی را در مدارک آنالوگ ولتاژ پایین / توان پایین ، ایجاد می کند.کلیدواژه ها
سیلیکن بر روی عایق دو گیتی ، ابعاد نانو ، کاربردهای RF ، بهره ولتاژ ذاتی ، فرکانس قطعمقالات مرتبط جدید
- تحلیل مقایسه ای معیارهای ارزیابی نظریه ذهن: پل زدن بین شناخت انسانی و مصنوعی
- تولید محتوا با قدرت هوش مصنوعی: تحول بازاریابی دیجیتال
- دوخت تصاویر تهیه شده توسط پهپاد با استفاده از یادگیری عمیق بدون نظارت
- Stitching of drone images using unsupervised deep learning
- بررسی کاربردهایی از منطق فازی در حل مسائل مهندسی عمران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.