تاثیر پیاده سازی نظام مدیریت کیفیت جامع بر رضایت خدمات گیرندگان (اورژانس بیمارستان نمازی شیراز)
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مدیریت صنعتی
- کد COI اختصاصی: IMCONFERENCE02_006
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 751
نویسندگان
کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی، دانشگاه هرمزگان
کارشناسی ارشد مهندسی صنایع،موسسه آموزش عالی زند دانش گستر شیراز
دکتری مدیریت آموزشی، دانشگاه آزاد اسلامی رودهن
چکیده
در عصر حاضر رضایت مشتری به عنوان معیاری مهم برای سنجش کیفیت در سازمان های تولیدی و خدماتی قلمداد می گردد. اهمیت مشتری و رضایت وی، به رقابت بسیار شدید و تنگاتنگ این عصر برمی گردد. مدیریت کیفیت جامع به عنوان موفق ترین فلسفه ی مدیریتی در پاسخ گویی به انتظارات مشتریان است که هدف اصلی آن مشتریان(اعم از داخلی و خارجی) سازمان است.هدف پژوهش حاضر بررسی تاثیربکارگیری نظام مدیریت کیفیت جامع بر رضایت خدمت گیرندگان در بیمارستان نمازی شیراز است، که به روش پیمایشی-علی همبستگی صورت پذیرفته است. داده های تحقیق از طریق پرسشنامه محقق ساخته ، از 156 نفر از خدمات گیرندگان بیمارستان نمازی شیراز با روش نمونه گیری (نظام مند) تصادفی جمع آوری شده است.پرسش نامه ی تحقیق شامل 35 سوال است که برمبنای فرضیات تحقیق توسط محقق تنظیم شده است. برای سنجش روایی پرسشنامه از روایی محتوا استفاده شد.برای محاسبه ضریب قابلیت اعتبار اندازه گیری در این پژوهش از آلفای کرونباخ بهره گرفته شد. برای تجزیه و تحلیل داده ها از ابتدا از روش تحلیل عاملی اکتشافی، برای عامل بندی متغیرها و سپس از الگوی معادلات ساختاری و آزمون اسپیرمن بهار زیابی فرضیه های پژوهش پرداخته شد. نتایج تحقیق در ارتباط با فرضیه اصلی تحقیق نشان داد رابطه ی معنی دارو قویی بین استقرار مدیریت کیفیت جامع و افزایش رضایت خدمت گیرندگان وجود دارد و در سطح اطمینان 95 درصد تایید گردیدکلیدواژه ها
مدیریت کیفیت جامع، معادلات ساختاری، رضایت خدمات گیرندگان، آزمون اسپیرمنمقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول افرین بر عملکرد سازمانی با نقش میانجی فرهنگ سازمانی
- کاربرد اسپکتروفوتومتر و بینایی ماشین در بهبود کیفیت و کنترل فرآیند صنعت چاپ
- روش های یادگیری مبتنی بر پروژه و ارتقاء مهارت های کلیدی
- دستاوردهای سازمان های صنفی در صنعت ساخت کشور ایران
- بررسی تاثیر استفاده از تکنولوژی رسانه های اجتماعی در موفقیت پروژه و رابطه آن با ارتباطات پروژه و جهت گیری فناوری(مطالعه موردی شرکت ملی حفاری ایران)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.