تهیه نرمافزار طراحی الگوهای حفاری و انفجار Tunneling
- سال انتشار: 1388
- محل انتشار: هشتمین کنفرانس تونل ایران
- کد COI اختصاصی: ITC08_051
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1713
نویسندگان
دانشگاه کاشان، دانشکده مهندسی، کاشان
دانشگاه کاشان، دانشکده مهندسی، کاشان
چکیده
طراحی الگوهای حفاری و انفجار از مراحل اصلی عملیات حفر فضاهای زیرزمینی است. چندین روش طراحی الگوی حفاری وجود دارد که از جمله مهمترین معایب آنها میتوان به پیچیده و وقتگیر بودن آنها اشاره کرد. در این تحقیق با زبان برنامهنویسی سیشارپ سه روش با دو نوع برش موازی و زاویهدار و یک روش که کاربر را در انتخاب مقادیر بار سنگ، فاصله ردیفی و نوع برش آزاد میگذارد استفاده شده است. از مزیتهای این نرمافزار استفاده از روشهای بیشتر و متنوعتر و قابلیت انعطاف بیشتر را میتوان اشاره نمود. دریافت نوع و ابعاد مقطع، محل بخش برش در سطح مقطع، نمایش و ذخیره الگوی حفاری و چیدمان چالهای برش و ذخیرهی آنها در دو فایل گرافیکی مجزا از خصوصیات دیگر این نرمافزار میباشد. در نهایت نیز گزارش کار شامل تمامی جزییات مربوط به خرجگذاری، گلگذاری، خرج ویژه، حفاری ویژه،سطح، حجم، تعداد چال و... در یک فایل متنی نمایش و ذخیره میشود. جهت اعتبارسنجی عملکرد نرمافزار طراحی گالری 153 سد و نیروگاه گتوند علیا در نظر گرفته شده است. با توجه به نتایج نرمافزار مقادیر خرج ویژه و حفاری ویژه نزدیک به مقادیر عملیاتی میباشد.کلیدواژه ها
الگوی حفاری، انفجار، نرمافزار Tunneling، سد و نیروگاه گتوند.مقالات مرتبط جدید
- بررسی ویژگیهای معماری بقعه شیخ صفی الدین اردبیلی و میزان انطباق آن با اصول (معماری دوره صفوی سبک اصفهانی)
- تحلیل رویکرد دکترین های تخصصی در حفاظت از میراث جنگ
- مطالعه گنبدخانه تاج الملک با تاکید بر شناسایی مصالح و آسیبهای رطوبتی
- ارزیابی عوامل تاثیرگذار بر روند فرسایش بافت تاریخی و ارائه راهکارها (نمونه موردی محله یونجالیق ارومیه)
- آسیب شناسی و طرح مرمت بافت تاریخی محله جلفای اصفهان با تاکید بر محله میدان بزرگ جلفا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.