حقوق ناشی شده از ثبت علامات تجاری برای بازرگانان و فعالین اقتصادی از ثبت در ایران و دیگر کشورهای عضو موافتنامه مادرید و ارزیابی چالش ها و مزیت ها و مقایسه آن ها

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: دومین کنگره بین المللی علوم انسانی، مطالعات فرهنگی
  • کد COI اختصاصی: CPCONF02_236
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 446
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدابوالفضل موسوی فاضل

کارشناسی مهندسی مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه صنعتی خواجه نصیر ، کارشناسی فقه و حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال ، کارشناسی ارشد مدیریت استراتژیک

صابره درخشنده

کارشناسی مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی خواجه نصیر

منصوره هوشیاری

کارشناسی ارشد حقوق بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند

چکیده

نقش اساسی علامت تجاری در جریان تجارت داخلی و بین المللی آن را به سرمایهی با ارزشی تبدیل کرده که برای حفظ و حمایت از آن و حقوق مالک آن، قوانین داخلی و معاهدات بین المللی متعددی تصویب شده است. برای حمایت قانونی از حقوق مالک، ابتدا باید مبداایجاد حق شناسایی شود. از قوانین برخی کشورها و رویهی قضایی حق ناشی از علامت به دو روش استفادهی مستمر از علامت و ثبت علامت در ادارات مالکیت صنعتی، به دست میآید. برای حفظ علامت و حقوق ناشی از آن و جلوگیری از نقض حقوق مذکور، مالک هر علامت میتواند اقدامات قانونی پیشبینی شده را درخواست کند. بررسی نحوه شکل گیری حقوق مالک، و کیفیت حمایت قانونی و بهره برداری از آنها موضوع اصلی این مقاله است که با استناد به رویه ها و آراء مراجع قضایی انجام گرفته است.

کلیدواژه ها

علامت تجاری، حقوق فعالان اقتصادی ، حقوق تطبیقی ، مدیریت حقوق ، تجارت بین الملل

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.