نقش خودباوری بر تقویت فرهنگ اسلامی
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: دومین کنگره بین المللی علوم انسانی، مطالعات فرهنگی
- کد COI اختصاصی: CPCONF02_212
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1065
نویسندگان
کارشناسی ارشد علوم قرآن و حدیث و مربی دانشگاه آزاد واحد شهربابک
چکیده
یکی از اهداف و آرمانهای انقلاب اسلامی، توسعه و اعتلای فرهنگ دینی است و در این راه با بذل جان و مال و تحمیل سختیهای فراوان همراه بوده است. جهت مقابله با ترفندهای دشمن، خودباوری به معنای یک حالت مثبت روحی و روانی است که در نتیجه احساس ارزشمندی در نفسانسان پدید میآید و او را آماده میسازد تا از طریق بهرهگیری از لیاقتها و توانمندیهایی که دارد به انجام وظایفی که بر عهده اوست قیام نماید و در این راه، از مشکلات و موانعی که پیش میآید، نهراسد. ضعف این حالت میتواند تولید مشکلات عدیده جسمی و روحی در انسان نماید.این پژوهش که به روش تحلیلی- اسنادی و با رویکردی قرآنی و روایی سامان یافته، بر آن است تاثیر هر یک از انواع خودباوری )اعتقادی، فردی ،انسانی ،ملی(را مورد بررسی قرار دهد که در نهایت به موثرترین نوع خودباوری بر تقویت فرهنگ دینی، تقویت خودباوری اعتقادی است.در این پژوهش پس از بیان میزان تاثیرگذاریتقویت خودباوری بر تقویت فرهنگ اسلامی، به مهمترین راهکارها جهتتقویت خودباوری اشاره شده است.کلیدواژه ها
خود باوری، فرهنگ دینی، اسلاماطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.