جهات طرح درخواست اعاده دادرسی و آثارآن در امور مدنی

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: دومین کنگره بین المللی علوم انسانی، مطالعات فرهنگی
  • کد COI اختصاصی: CPCONF02_123
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 600
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

بهاره نظری قنبری

دانشجوی - کارشناسی ارشد حقوق خصوصی، دانشکده حقوق، واحد کرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی،کرمانشاه، ایران

جواد پورکرمی

استادیار - گروه حقوق، دانشکده حقوق ، واحد کرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی،کرمانشاه ، ایران

چکیده

اعاده دادرسی یکی از طرق فوق العاده شکایت از احکام محسوب می شود ودر قانون آیین دادرسی مدنی موادی را به خود اختصاص داده است. اعاده دادرسی، ویژه احکام بوده ورسیدگی دوباره به دعوا را نزد مرجع صادر کننده حکم مورد درخواست اعاده ی دادرسی، امکانپذیر می نماید ، در نتیجه از طرق شکایت عدولی شمرده می شود. استفاده از اعاده دادرسی برای شکایت از احکام به این معنا نیست که هر حکمی قابل اعاده دادرسی است ، بلکه تنها نسبت به آرایی قابل طرح است که در قانون صریحا پیش بینی شده باشد و شرایط لازم برایپذیرش اعاده دادرسی را دارا باشد. با توجه به گستردگی موضوع اعاده دادرسی در این مقاله سعی بر آن می شود که به جهات طرح و آثار این طریق فوق العاده شکایت از احکام پرداخته شود.

کلیدواژه ها

اعاده دادرسی، طرق فوق العاده شکایت، آرای قابل اعاده دادرسی ، جهات اعاده دادرسی ، آثار اعاده دادرسی

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.