بی هویتی یا هویت نوین در معماری و شهرسازی معاصر ایران
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: سومین کنگره بین المللی پایداری در معماری و شهرسازی - دبی و مصدر
- کد COI اختصاصی: CAMU03_233
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1176
نویسندگان
فارغ التحصیل کارشناسی ارشد معماری اسلامی، دانشکده معماری، دانشگاه سوره،ایران، تهران
چکیده
همراستا با پیشرفت علم وفناوری،شهرها گسترش یافته است که این عامل باعث نادیده گرفتن هویت شهری و فرهنگی در دوره معاصر شده است. یکی از این عوامل مهم بوجود آمدن چندگانگی فرهنگی در کشور ایران ، که تهرنگ غربی به خود گرفته اند می باشد. لذا اهمیت موضوع از آن روست که با گسترش شهرهای امروزی داشتن هویت فرهنگی ایران برای تسهیل در یافتن ، ترویج فرهنگ را برای شهروندان آسانتر می کند. هدف مقاله حاضر شناسایی شاخص های کمی و کیفی موثر بر بی هویتی و هویت جدید به منظور تاثیر بیشتر بر فرهنگ جامعه می باشد.روش تحقیق استفاده شده در این مقاله توصیفی تحلیلی و از نوع مطالعات کتابخانه ای می باشد و ابتدا به ادبیات موضوع ، سپس کلیات مفهومی نسبی هویت و سپس به بررسی هویت مکان های شهری و نقش ساختارهای موجود در ناخوانایی و بی نظمی هویتی و فرهنگی شهرهای معاصر ایران پرداخته شده است. در این راستا به بررسی شاخص های هویتی پیرامون شهرسازی های معاصر بر نظم شهری برای تعیین کیفیت وکیمیت هویت شهری پرداخته شده است. روش جمع آوری اطلاعات کتابخانه ای و میدانی از طریق جمع آوری نظریه، نظریه پردازان می باشد. نتایج حاصل از این مقاله به ارایه راهبردهای موثر برای نماد هویت شهری در راستای نظم بهتر شهری در شهرسازی معاصر می باشدکلیدواژه ها
هویت ، بی هویتی، شهرسازی معاصر ، بی نظمی فرهنگیمقالات مرتبط جدید
- سرزندگی شهری: نوآوری در کاربرد روانشناسی رنگ– مطالعه موردی خیابان زریسف کرمان
- نقش مرکز محله در احیای هویت مکانی با تاکید بر مولفه های معماری بومی
- استراتژیهای سازگاری معماری با تغییر اقلیم
- بررسی ارتباط طراحی مدولار مسکن و انواع قالب بندی
- تحلیل انواع روشهای درونیابی با استفاده از داده های پهپادی (مطالعه موردی: بندهای آبخیزداری استان چهارمحالوبختیاری)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.