سال انتشار: 1395
محل انتشار:
فصلنامه تحقیقات فرهنگی ایران، دوره: 9، شماره: 36
کد COI مقاله: JR_IJCR-9-36_006
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 277
فایل این مقاله در 34 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 34 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله فهم زمانی و تجربه حل مسیله؛ نمونه موردی پلیس نامحسوس
چکیده مقاله:
در پژوهش پی شرو به نسبت فهم زمانی کنشگران و شیوهحل مسیله در یک وضعیت بغرنج م یپردازیم.در این مسیر با بررسی تعدادی از فیل مهای برنامه پلیس نامحسوس ، به شیوه حل مسیله رانندگان توجه م یکنیم. در این مطالعه با استفاده از رویکرد مرد مرو ششناسی و با تکنیک تحلیل گفتگو به نظمنهادی اندرکن شها در موقعیت این فیل مها پرداخت هایم و با استفاده از چارچوب نظری پدیدارشناسی و شاخ صهای ارنست پوپل م یکوشیم فه مهای زمانی دخیل در این گفتگو را تحلیل کنیم. در فرایند کار به لحظ های توجه م یکنیم که متخلفین پس از متوقف شدن ب هوسیله پلیس م یکوشند دلایل تخلف خودرا توضیح دهند. با تحلیل این گفتگوها م یبینیم که رانندگان متخلف از بیا نهایی استفاده م یکنندکه مبتنی بر فهم چرخنده از زمان است. این درحالی است که زمان قانون و پلیس و حتی زمان ف نآوری جاده و اتومبیل، زمانی خطی و همگن است. در ادامه م یبینیم که رانندگان متخلف چگونه برایمدیریت کردن مسیله و شرایط بغرنج خودیک گفتگو را ب هگون های سامان م یدهندکه مبتنی برزمان خطی نباشد. در پایان این نتیجه حاصل م یشود که زمان نه یک مقوله عام بر فراسوی جامعه بلکه مقول های است که در تجرب ههای خرد گوناگون پیوسته اشکال گوناگون بهخود میگیرد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا JR_IJCR-9-36_006 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/630343/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:خراسانی، امیر و ذکایی، محمدسعید،1395،فهم زمانی و تجربه حل مسیله؛ نمونه موردی پلیس نامحسوس ،https://civilica.com/doc/630343
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، خراسانی، امیر؛ محمدسعید ذکایی)
برای بار دوم به بعد: (1395، خراسانی؛ ذکایی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- جامعه مراکز تحقیق و توسعه صنایع تاریخچه شکل گیری، اهداف و ماموریت ها
- بررسی تنگناهای تحقیقات با نگرشی بر مسائل فرهنگی و پذیرش نوآوری
- ارتباط نگرش مذهبی و رابطه پدر فرزندی با سازگاری اجتماعی فرزندان جانباز و عادی شهر تهران
- بررسی عوامل روان شناختی مرتبط با تجرد جانبازان مونت
- بررسی عوامل مرتبط با سازگاری اجتماعی فرزندان جانباز
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.