اثر آبیاری با پساب و محلول پاشی کود کامل بر عملکرد و اجزای عملکرد علوفه ارزن دم روباهی (Setaria italica
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: فصلنامه پژوهشهای زراعی ایران، دوره: 11، شماره: 1
- کد COI اختصاصی: JR_JFCR-11-1_019
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 550
نویسندگان
دانشجوی دکتری دانشکده کشاورزی، دانشگاه زابل
استادگروه زراعت دانشکده کشاورزی، دانشگاه زابل
استادیارگروه زراعتدانشکده کشاورزی، دانشگاه زابل
دانشیارگروه زراعت دانشکده کشاورزی، دانشگاه زابل
چکیده
به منظور بررسی اثر آبیاری با پساب تصفیه شده و محلول پاشی کود کامل بر عملکرد و اجزای عملکرد علوفه ارزن دم روباهی (Setaria italica)، آزمایشی در سال 1388 بصورت کرت های خرد شده در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با 3 تکرار در پژوهشکده کشاورزی دانشگاه زابل اجرا گردید. تیمارها شامل سه سطح آبیاری: آبیاری با آب چاه در تمام مراحل رشد (شاهد)، آبیاری با آب چاه و پساب یک در میان، آبیاری با پساب در کل دوره رشد، بعنوان عامل اصلی و سه سطح محلول پاشی با کود کامل (NABTA-LIB): عدم محلول پاشی (شاهد)، محلول پاشی با 600 و 1200 گرم کود کامل در هکتار، بعنوان عامل فرعی بودند. صفات اندازه گیری شده شامل: وزن تر و خشک برگ و ساقه، عملکرد تر و خشک علوفه، عملکرد دانه، ارتفاع ساقه، نسبت برگ به ساقه و نسبت دانه به علوفه بودند. نتایج نشان داد آبیاری با پساب و محلول پاشی کود کامل تاثیر معنی داری بر تمامی صفات مورد بررسی به جز نسبت برگ به ساقه داشت. علاوه بر این در بین تیمارهای آبیاری، سطوح تیماری آبیاری با پساب در کل دوره رشد، و پساب و آب معمولی یک در میان سبب افزایش معنی دار عملکرد دانه و علوفه، و اجزای عملکرد علوفه گردید. در بین تیمارهای محلول پاشی، محلول پاشی 1200 گرم کود کامل بالاترین عملکرد علوفه و دانه را داشت.کلیدواژه ها
آب چاه، دوره رشد، نسبت برگ به ساقه، وزن خشک برگمقالات مرتبط جدید
- بررسی تناسب اقلیمی جهت تعیین گونه منتخب آبزی پرورشی (مطالعه موردی جنوب اهواز و شمال شوش)
- ارزیابی فعالیت آنتی آکسیدانی ژنوتیپهای(ارقام) کنجد در پاسخ به تنش سرما
- تاثیر تنش سرما برمحتوای H۲O۲ و MDA در ژنوتیپهای کنجد در مرحله ی گیاهچهای
- بررسی برهمکنش قارچ مایکوریزا آربسکولار و سطوح مختلف فسفر بر گیاه باقلا (. vicia faba L ) تحت شرایط تنش خشکی.
- اثرات زیست محیطی سدها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.