تاثیر دبی خوراک ورودی بر درصد حذف اتانول موجود در پساب الکلی در بیو راکتورغوطه ور رشد چسبیده
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: کنفرانس ملی دانش و فناوری علوم مهندسی ایران
- کد COI اختصاصی: MGCONF01_096
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 451
نویسندگان
گروه مهندسی شیمی،واحد علوم و تحقیقات آذربایجان شرقی ،دانشگاه آزاد اسلامی،تبریز،ایران
گروه مهندسی شیمی، واحد تبریز ،دانشگاه آزاد اسلامی، تبریز،ایران
چکیده
در این پژوهش، تصفیه پساب الکلی با استفاده از روش بیولوژیکی رشد چسبیده هوازی برای تصفیه پسابالکلی مورد مطالعه قرار گرفت. از اتانول به عنوان منبع کربن و از کلریدآمونیوم به عنوان منبع نیتروژن استفادهشد. بدین منظور از یک راکتور، با حجم 16 لیتر که حاوی مواد بستر از جنس پلیپروپیلن بود، استفاده گردید.بارگذاری آلی بدین صورت انجام گردیدکه به دلیل اینکه بارآلی کلی پساب واقعی الکلسازی حدود 2500mg/L می باشد ولی مقدار اتانول موجود در پساب حدود 2000mg/L می باشد، مقدار بار آلی پساب سنتزی را با در2000mg/L ثابت نگهداشتیم. دبی خوراک ورودی متغیر 1، 2، 3، 4 و 5L/h و میزان هوای ورودی 2، 4، 6، 8 و10L/min در نظر گرفته شد. این تعداد تغییر در ورودی، مستلزم انجام 13 مرحله آزمایش بود که مدت زمانطراحی مرحله اول بیولوژیکی 15 روز و برای 12 مرحله باقیمانده از آزمایشات 5 روز در نظر گرفته شد. نتایجنشان داد با کاهش زمان ماند در داخل راکتور (افزایش دبی خوراک)، راندمان راکتور از 83 % به 32 % کاهش یافت. همچنین بیشترین راندمان حذف اتانول 97/87% به دست آمد که در شرایط عملیاتی دبی هوای ورودی 6L/min و دبی خوراک 1L/h به دست آمد.کلیدواژه ها
پساب الکلی، بیولوژیکی، بیو راکتور،غوطه ور رشدچسبیده، دبی خوراکمقالات مرتبط جدید
- بررسی به کارگیری سیستم ذخیره سازی انرژی با استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر
- اقدامات لازم برای حفاظت از محیط زیست دریایی
- ارائه طرح مبتنی بر رایانش ابری جهت ارتقاء بهره وری صنایع خودروسازی (مطالعه موردی: مدیران خودرو)
- مروری بر تکنولوژی ماکرویو برای خردایش سنگ های کمیاب
- کاربرد و بکارگیری تکنولوژی های اینترنت اشیا ، یادگیری ماشین و پردازش تصویر در امنیت و کنترل خودرو
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.