چرخه حیات اکتشاف ذخایر زغال سنگ

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: کنفرانس ملی دانش و فناوری علوم مهندسی ایران
  • کد COI اختصاصی: MGCONF01_052
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1021
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نونا سلیمانپورمقدم

دانشجوی دکتری مهندسی اکتشاف معدن، دانشکده مهندسی معدن و متالورژی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر

حمیدرضا سکاکی

استادیار دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشکده مهندسی معدن و متالورژی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر

امیررضا آزادمهر

استادیار دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشکده مهندسی معدن و متالورژی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر

چکیده

نظر به پر هزینه وحجیم بودن پروژه های اکتشافی بایستی از الگوی مناسبی جهت شروع وتداوم فعالیتهای اکتشافی بهرهگرفت. بکارگیری روش های مدیریت پروژه توسط مجریان طرح های اکتشاف باعث کاهش هزینه های اکتشافی، اجتناباز پراکندگی و سردرگمی و اخذ تصمیم های صحیح در مراحل مختلف این پروژه ها خواهد گردید. مدیران یا سازمان هایپروژه محور می توانند پروژه را به چند مرحله که عمدتا متوالی و گاهی همپوشان هستند،تقسیم کنند تا کنترل بهتری رابه منظور ارتباط مناسب با فعالیت های مستمر سازمان مجری اعمال نمایند. برای تهیه ی چرخه حیات هر پروژه بایستیپروژه را تا حد امکان به فعالیت های کوچک تقسیم وساختار شکست کار آن را تهیه نمود. معدن و صنایع وابسته آن یکیاز مهم ترین عوامل توسعه ملی و اقتصاد هرکشوری می باشد که در صورت وجود سیاست های معدنی جامع و کاربردیقابل دسترسی خواهد بود. در صورت فقدان مدیریت مناسب، معدنکاری باعث بروز اثرات منفی فیزیکی و اجتماعی زیستمحیطی می شود. با توجه به اهمیت پروژه های اکتشافی هنوز چنین ساختاری که دربرگیرنده تمامی اجزاء پروژه باشد درکشور ما ارایه نشده است.در این مقاله سعی بر آن است که کلیه فعالیت هایی را که در طی فرآیند اکتشاف ذخایر زغال سنگی انجام می گیرد رامعرفی و تا حد امکان به فعالیتهای کوچک تقسیم و ساختار شکست کار آن را تهیه کرد. همچنین پیشنهاد می گردد کهبرای سایر مواد معدنی نیز چنین ساختاری تهیه شود تا در برنامه ریزی اکتشافی آن ها مورد استفاده قرار گیرد.

کلیدواژه ها

زغالسنگ، محیط زیست زغالسنگ، چرخه حیات، ساختار شکست

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.