سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: ETEC06_291
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 215
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی اثرات ضدخوردگی بکارگیری نانو کامپوزیت های پلیمری در پوشش دهی تجهیزات فرایندی صنعت نفت و گاز
چکیده مقاله:
گاز تدریجا به اصلی ترین منبع انرژی بشر امروزی تبدیل می شود. پیشرفت و ترقی بشر امروز مدیون انرژی است و انرژی به عنوان اصلی ترین موتور تمدن بشری نقش انکار ناپذیری در تمامی عرصه های زندگی انسان امروز دارد. با این حال در طیمراحل نصب و بهره برداری از این خطوط لوله عوامل نامطلوبی وجود دارد که بر تولید و انتقال سوختهای فسیلی و منابع انرژی از طریق این خطوط لوله تاثیر منفی می گذارد که از جمله آنها خوردگی می باشد. خوردگی یکی از مشکلات عمده در صنایعنفت و گاز به شمار می آید که سالانه مبالغ هنگفتی، به خود اختصاص می دهد . لذا مطالعات گسترده ای برای یافتن محافظتتجهیزات در مقابل پدیده خوردگی بعمل آمده است. امروزه استفاده از نانوکامپوزیتها به علت خواص بسیار خوب آنها، به طور گسترده ای رواج یافته است که به علت خواص بسیار عالی از قبیل: خواص ضدخوردگی، مقاومت در برابر آتش گیری و بهبود خواص مکانیکی، توجه بسیاری را به خود جلب کرده است. در این مقاله به بررسی اثرات ضدخوردگی بکارگیری نانو کامپوزیت های پلیمری در پوشش دهی تجهیزات فرایندی صنعت نفت و گاز خواهیم پرداخت.
کلیدواژه ها:
خوردگي، نفت و گاز، نانو كامپوزيت، پليمري، پوشش دهي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/627327/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ابراهیم زاده، محمداسماعیل و کلبادی نژاد، نوروز و احمدپور، جعفر و سیفی، محمدحسن،1395،بررسی اثرات ضدخوردگی بکارگیری نانو کامپوزیت های پلیمری در پوشش دهی تجهیزات فرایندی صنعت نفت و گاز،ششمین کنفرانس بین المللی رویکردهای نوین در نگهداشت انرژی،تهران،،،https://civilica.com/doc/627327
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، ابراهیم زاده، محمداسماعیل؛ نوروز کلبادی نژاد و جعفر احمدپور و محمدحسن سیفی)
برای بار دوم به بعد: (1395، ابراهیم زاده؛ کلبادی نژاد و احمدپور و سیفی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- روشهای حفاظت از زیرساختهای حیاتی درصنعت نفت وگاز و ارایه راهکارهای کاهش آسیب پذیری مبتنی بر مدیریت ریسک
- چالشهای مدیریت بحران و شرایط اضطراری در خطوط لوله صنایع نفت و گازمطالعه موردی (واکنش در شرایط اضطراری یک شرکت صنعتی)
- مذیریت بهینه ی بحرانِ ناشی از حوادث خطوط انتقال و توزیع گاز طبیعی
- مروری بر مکانیزم عملکرد پوششهای پلیمری حاوی نانوپیگمنت های ضدخوردگی پایه سیلیکاتی
- مروری بر خواص ضدخوردگی پوشش های نانوکامپوزیت پلیمری
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- قدرت بازاری اوپک: آزمون وجود رفتار همکارانه اعضای اوپک با رویکرد ARDL
- بررسی وجود حباب های قیمت در بازار نفت ایران
- برآورد تابع تقاضای انرژی در زیربخش های صنعت ایران برای اقلیم های گوناگون (مطالعه موردی زیربخش صنایع نساجی، پوشاک و چرم)
- مقایسه تطبیقی کارایی رژیم مالی قراردادهای بیع متقابل و قراردادهای نوین نفتی ایران
- بررسی مقاوم سازی بخش نفت و گاز سیستم انرژی ایران از منظر استمرار تولید
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.