انرژی و سطح موثر XOR/XNOR سه ورودی با روش طراحی سل سیستماتیک

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی و دومین کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در مهندسی برق، مکانیک و مکاترونیک
  • کد COI اختصاصی: ELEMECHCONF04_530
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 527
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سمیه محمدصالحی

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته الکترونیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد غرب

علی پورمحمد

حق التدریس دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیر کبیر

چکیده

در این خلاصه ، هدف معرفی مدار XOR/XNOR سه ورودی موثر به عنوان مهمترین بلاک سیستم های دیجیتال با روش طراحی سل سیستماتیک (Systematic Cell Design Methodology=SCDM) در ساختار منطق هیبریدی Complementary Metal Oxide Semmiconductor) CMOS (می باشد. SCDM ، توسعه یافته (Cell Design Methodology) CDM که نقش اساسی در طراحی موثر مدارها بازی می کند است. در ابتدا ، با تامل اولویت را هدف طراحی عمومی در ساختار پایه مدارها قرار می دهیم . این ساختار یصورت سیستماتیک بوسیله بکار گیری دیاگرام تصمیم باینری پیاده سازی می شود . پس از ان با توجه به قدرت انعطاف پذیری بالا در طراحی هدف ، SCDM پارامترهای خاصی که در سه مرحله ؛ انتخاب عاقلانه سل اولیه ، بهبود بخشیدن مکانیزم ، بهترین سایز ترانزیستور اثر می گذارد را مورد هدف قرار می دهد. در انتها نتایج XOR/XNOR سه ورودی از سویینگ کامل و خروجی بالانس شده خوب لذت خواهد برد . انها با تغییرات ولتاژ تغذیه و قرار دادن تنها دو ترانزیستور در مسیر بحرانی بهترین را انجام می دهند. همچنین برای نمایش بهتر کاهش 77%-27% در متوسط (Energy Product Delay)EPD در HSPICE بر اساس تکنولوژیμm 0.13 شبیه سازی شده است . نویسنده در ادامه مدارهای XO4,XO7,XO10 را با نرم افزار اچ اسپایس برای تکنولوژی μm 0.45 شبیه سازی نموده و در قسمت شبیه سازی با شبیه سازی های مقاله مرجع [1] مقایسه نموده است .توپولوژی شماتیک متقارن حاکی از ساده سازی و کوچک سازی لی اوت تا 32%-26% بهبود در سطح نمایش داده شده می شود.

کلیدواژه ها

کاربرد دیاگرام تصمیم گیری باینری ، انرژی موثر ، ساختار منطق هیبریدی CMOS ، روش طراحی سل سیستماتیک ، مدار NOR/XNOR سه ورودی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.