شبیه سازی و تحلیل خطای نشانه روی پرتو آنتن SAR فضاپایه

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی و دومین کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در مهندسی برق، مکانیک و مکاترونیک
  • کد COI اختصاصی: ELEMECHCONF04_383
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 719
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مریم نیری

کارشناس ارشد مخابرات، گروه مهندسی برق، واحد تهران جنوب، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران

کیان کیقباد

استادیار، مجتمع دانشگاهی فناوری اطلاعات ارتباطات و امنیت (ICT)، دانشگاه صنعتی مالک اشتر، تهران، ایران

چکیده

در این مقاله، روش تشکیل تصویر متمرکز SAR فضاپایه بر مبنای تجزیه و تحلیل عامل خطای بحرانی که کیفیت تصویر رادار را به شدت کاهش می دهد، ارایه شده است. این عامل خطا مربوط به نشانه روی پرتو آنتن است. هدف ، پیاده سازی شبیه ساز سیستم SAR فضاپایه ای است، که قادر به تحلیل اثراتی است که خطای بحرانی در سیستم SAR فضاپایه طراحی شده توسط کاربر، روی یک تصویر متمرکز ایجاد می-کند. با استفاده از آن، اثرات خطای بحرانی برای تشکیل تصویر SAR فضاپایه مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرد. نتایج تحلیل ها نشان می-دهد ، که این خطا موجب اعوجاج فاز داده خام شده، تقارن تابع پاسخ ضربه آزیموت هدف نقطه ای را در شکل کانونی بهم زده و تصویر SAR فضاپایه را نامتمرکز می کند. برای به حداقل رساندن خطای ناشی از آن در تشکیل تصویر متمرکز SAR، از داده های مداری ماهواره SAR و الگوریتم گرادیان فاز ترکیب شده با الگوریتم برد داپلر استفاده شده است، تا اعوجاج فاز ناشی از خطاهای نشانه روی پرتو آنتن را تصحیح و جبران کند. در آخر به منظور تایید و اعتبارسنجی روش ارایه شده، از پردازش داده های خام ماهواره واقعی برای مقایسه با نتایج پردازش داده های خام به دست آمده از شبیه ساز پیاده سازی شده، استفاده شده است.

کلیدواژه ها

سیستم SAR فضاپایه، تجزیه و تحلیل اثر خطای نشانه روی پرتو آنتن، مدلسازی و شبیه سازی، تشکیل تصویر SAR فضاپایه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.