شبیه سازی رفتار قوس الکتریکی در یک کلید خاص جریان مستقیم دارای عایق هوا با استفاده از صفحات برشگر بکمک معادلات مگنتوهایدروداینامیک و در نظر گرفتن اثر توربالانس

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی و دومین کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در مهندسی برق، مکانیک و مکاترونیک
  • کد COI اختصاصی: ELEMECHCONF04_314
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 509
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

منصور عزیزی

باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد واحد تهران غرب

دیاکو عزیزی

گروه مهندسی برق دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب،ایران

حبیب اله مهدی پور

شرکت برق منطقه ای تهران،ایران

چکیده

یکی از اصلی ترین وظایف کلید ها جدا کردن بخش های از شبکه که در آن اتصالی رخ داده است می باشد، در سطوح ولتاژ230 و 400 کیلوولت در پست های فشار قوی هر فاز دارای کلید جداگانه ای است و چنانچه اتصالی تک فاز با زمین اتفاق بیافتد، ریکلوزر نصب شده در پست یک بار اجازه صدور فرمان وصل به فاز معیوب را صادر می کند اگر خطا از سیستم قبلا پاک شده باشد فاز مربوطه برق دار و سیستم نرمال خواهد شد، در صورت استمرار خطا مجددا توسط رله ها خطا مجددا شناسایی و به کلید فاز معیوب فرمان قطع مجدد صادر و کلید فاز معیوب را از شبکه جدا میکند، در سستم های سه فاز دارای سطح ولتاژ پایین تر کلید های سه فاز دارای یک مکانیسم قطع بود و در اثر اتصالی تکفار یا دو فاز هر سه پل کلید یک جا قطع خواهد شد و عموما درسیستم فوق ریکلوزرها بدلیل کمتر اهمیت داشتن پایداری، در مدار قرار نمی گیرند. در سیستم های فشار ضعیف قطع جریان متناوب با جریان مستقیم دارای تفاوت های است که به آن اشاره خواهد شد. در این مقاله قوس جریان مستقیم، در یک کلید فشار ضعیف دارای عایق هوا و صفحات برشگر از جنس آهن بوده و با استفاده از معادلات مگنتوهایدرو داینامیک، شبیه سازی خواهد شد. پلاسما، پلاسمای داغ بوده و در توازن ترمودینامیکی محلی می باشد، با توجه به تحلیل عددی رینولد که بزرگتر از 10 می باشد اثر توربالانس در یک کلید با محفظه قطع نسبتا بزرگ، مدل شده و صفحات بصورت اغراق آمیزی بصورت نوک تیز در سیستم مدل شده است.

کلیدواژه ها

کلید، قوس الکتریکی،پلاسما، توربالانس یا تلاطم، صفحات برشگر

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.