بررسی میزان اثرات ویروسی شبکه های اجتماعی بر تمایل به خرید در مشتریان(مورد مطالعه: دانشجویان دانشگاه آزاد کرمانشاه)

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی حسابداری و مدیریت در هزاره سوم
  • کد COI اختصاصی: AMTM02_262
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 581
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

شکوفه اهرون

دانشگاه آزاد اسلامی، واحد کرمانشاه، دانشکده علوم انسانی، گروه مدیریت بازرگانی، کرمانشاه، ایران

چکیده

با رشد و تکامل اینترنت ارجاع اشتراک گذاری برنامه ها به یکی از پدیده های مهم تبدیل شده است. و بازار یابان سعی در بهره برداری از توانایی های انها از طریق کمپین های بازاریابی گسترده کرده اند.در همان زمان هرز نامه ها و ایمیل های ویروسی ارتباطات الکترونیکی را بهم ریختند. ساخت کمپین های بازاریابی گسترده برای گسترش یافتنمشکل ساز و چالش بر انگیز شدند. کلیت اصلی بازاریابی گسترده اثر ناخواسته، ارجاع های الکترونیکی برای ایجاد آگاهی، علاقه مندی و تولید و فروش و یا پذیرش محصول می باشد. هدف این پژوهش، بررسی میزان اثرات ویروسی شبکه های اجتماعی بر تمایل به خرید در مشتریان میباشد. فرضیههای مورد آزمون در این پژوهش تعداد 7 فرضیهمیباشد. روش مورد استفاده در این پژوهش از نظر بررسی متغیرها، از نوع توصیفی پیمایشی و از نظرنوع هدف، – کاربردی میباشد. جامعه آماری این پژوهش دانشجویان دانشگاه آزاد کرمانشاه میباشند. روش نمونهگیری در این پژوهش تصادفی بود که تعداد 374 نفر به عنوان نمونه از طریق فرمول کوکران برای جمعآوری دادهها انتخاب شدند.برای تجزیه تحلیل دادهها و آزمون فرضیات، از روش تحلیل عاملی تاییدی با استفاده از نرم افزار معادلات ساختاری آموس نسخه ی 22 استفاده شده است. با توجه به نتایج پژوهش، کیفیت روابط و اعتبار منبع در سایت های شبکه اجتماعی بر نگرش مشتریان به سودمندی اطلاعات تاثیر مثبت و معنادار دارد. همچنین یکپارچگی و تاثیرات اجتماعیحاصل از شبکه های اجتماعی بر هنجارهای ذهنی مشتریان تاثیر مثبت و معناداری دارد. نگرش مشتریان به سودمندی اطلاعات و هنجارهای ذهنی حاصل از شبکه های اجتماعی بر تمایل رفتاری مشتریان به خرید تاثیر مثبت و معنادار دارد. نهایتا نیز ریسک ادراک شده حاصل از شبکه های اجتماعی بر تمایل رفتاری مشتریان به خرید تاثیر منفی ومعناداری دارد.

کلیدواژه ها

شبکه اجتماعی، بازاریابی ویروسی، تمایل به خرید، دانشجویان دانشگاه آزاد کرمانشاه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.