ارایه مدلی برای تحلیل هزینه فایده راه اندازی و گسترش سرویس های بانکداری الکترونیک در ایران ( مطالعه موردی بانک مسکن )
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی مدیریت، اقتصاد و علوم انسانی
- کد COI اختصاصی: ICMEH01_682
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1798
نویسندگان
کارشناس ارشد مدیریت فناوری اطلاعات از دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران
عضو هیات علمی دانشگاه الزهرا تهران
چکیده
این تحقیق با هدف بررسی نقش عوامل مختلف بر توسعه سرویس های بانکداری الکترونیک به انجام رسیده است. این تحقیق از نوع کاربردی بوده که برای انجام آن از روش توصیفی پیمایشی به انجام رسیده است. جامعه آماری عبارت بود از از خبرگان دانشگاهی و مسیولین ، کارشناسان ،کارکنان و مشتریان بانک مسکن .از این جامعه برخی از اساتید دانشگاهی به طور تصادفی و با توجه به دسترسی به آنها و نیز ادارات مرکزی مرتبط با موضوع در بانک مسکن مانند اداره پژوهش ، اداره آمار و اطلاعات ، اداره خدمات نوین ، اداره فناوری اطلاعات واداره حفاظت سیستم ها و داده های رایانه ای ،مدیریت شغب استان کردستان ، شعبه مرکزی مستقل تهران ، 3 شعبه در شهر سنندج ، 3 شعبه در شهر سقز و شعبه بانه به عنوان محل توزیع پرسشنامه ها انتخاب شدند. به منظور نمونه گیری از روش تصادفی با حجم 250 نفر استفاده شد که از این تعداد 211 پرسشنامه به طور صحیح جمع آوری شد. روایی پرسشنامه با تایید دو تن از کارشناسان شاغل در کتابخانه های عمومی و انجام اصلاحات ، حاصل گردید. سپس بعد از توزیع آزمایشی 25 عدد از پرسشنامه ها به طور آزمایشی ، ضریب آلفای کرونباخ محاسبه گردید که حاکی از تایید پایایی تحقیق بوده است. در مرحله بعد، داده های جمع آوری شده با استفاده از روش رگرسیون مورد تحلیل قرار گرفت و نتایج تحقیق ارایه شد.کلیدواژه ها
تحلیل هزینه ، فایده ، بانکداری الکترونیک ، قوانین و مقررات ، زیرساخت فنی و ارتباطیمقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول آفرین بر عملکرد سازمانی و انگیزه کارکنان در مجتمع فولاد غدیر نی ریز
- بررسی تاثیر اخلاق حرفه ای کارکنان فروش بر اعتماد مشتری و عملکرد فروش (مطالعه موردی: فروشگاه های زنجیره ای شهر تهران)
- بررسی و تحلیل علل شکست و موفقیت استارت آپ ها در کشور ایران
- تاثیر ترومای خانوادگی بر سلامت روان اعضای خانواده و نسل های بعدی
- رابطه بین کیفیت زندگی و سبک های مقابله با استرس در مراقبین بیماران روانی با شدت بیماری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.