بررسی رابطه سبک های دلبستگی با پرخاشگری در نوجوانان
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی مدیریت، اقتصاد و علوم انسانی
- کد COI اختصاصی: ICMEH01_620
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2348
نویسندگان
آموزش و پرورش شهرستان سراوان
دانشگاه پیام نور واحد سراوان
آموزش و پرورش شهرستان سراوان
چکیده
هدف از انجام تحقیق حاضر بررسی رابطه سبک های دلبستگی با پرخاشگری دانش آموزان مقطع متوسطه شهر سراوان بود. روش تحقیق توصیفی از نوع همبستگی می باشد. جامعه آماری را کلیه دانش آموزان مقطع متوسطه شهر سراوان در سال 94-93 تشکیل می دادند. با توجه به نامعلوم بودن و حجم بالای جامعه، با استفاده از روش نمونه گیری آسان تعداد 60 نفر انتخاب شدند. از پرسشنامه سبک دلبستگی بزرگسالان هازان و شاور و پرسشنامه پرخاشگری باس و پری در جهت جمع آوری داده ها استفاده گردید. با استفاده از آزمون ضریب همبستگی پیرسون و رگرسیون چندگانه اقدام به تجزیه و تحلیل داده ها گردید. نتایج نشان داد که بین سبک دلبستگی ایمن با پرخاشگری رابطه منفی و معنادار با مقدار (r= - 0/758) ، بین سبک دلبستگی دوسوگرا با پرخاشگری رابطه منفی و معنادار با مقدار (r= - 0/291 ) ، بین سبک دلبستگی اجتنابی با پرخاشگری رابطه مثبت و معنادار با مقدار ( r= -0/652) وجود دارد. نتایج تحلیل رگرسین چندگانه نیز نشان داد که با وجود اینکه سبک های دلبستگی با همدیگر تبین معناداری (2R^=0/58) از پرخاشگری در دانش آموزان را نشان می دادند اما تنها سبک دلبستگی ایمن تبیین معناداری از پرخاشگری در دانش آموزان را نشان داد. مقدار بتا و تی سبک دلبستگی ایمن به ترتیب (β= - 0/680)، (t= - 4/044) بود که به لحاظ آماری معنی دار بود. اما سبک دلبستگی دوسوگرا و اجتنابی با توجه به سطح معناداری قادر به تبیین معناداری از پرخاشگری در دانش آموزان نبودند.کلیدواژه ها
سبک دلبستگی، سبک دلبستگی ایمن، سبک دلبستگی دوسوگرا، سبک دلبستگی اجتنابی، پرخاشگریمقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول آفرین بر عملکرد سازمانی و انگیزه کارکنان در مجتمع فولاد غدیر نی ریز
- بررسی تاثیر اخلاق حرفه ای کارکنان فروش بر اعتماد مشتری و عملکرد فروش (مطالعه موردی: فروشگاه های زنجیره ای شهر تهران)
- بررسی و تحلیل علل شکست و موفقیت استارت آپ ها در کشور ایران
- تاثیر ترومای خانوادگی بر سلامت روان اعضای خانواده و نسل های بعدی
- رابطه بین کیفیت زندگی و سبک های مقابله با استرس در مراقبین بیماران روانی با شدت بیماری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.