بررسی جذب فلزات سنگین توسط نانورس
- سال انتشار: 1388
- محل انتشار: هشتمین کنگره بین المللی مهندسی عمران
- کد COI اختصاصی: ICCE08_374
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2833
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران،مهندسی محیط زیست دانشگاه تربیت م
استادیار دانشکده فنی دانشگاه تربیت مدرس
استادیار دانشکده فنی دانشگاه تربیت مدرس
چکیده
در این مقاله مطالعات آزمایشگاهی بر روی ظرفیت نانورس در استخراج و جذب فلزات سنگین از محلول های آبی، فاضلاب های صنعتی و شیرابه های مراکز دفن صورت گرفته است. نتایج جذب بر روی محلول های آبی و فاضلاب سینتتیک حاوی فلزات سنگین با مدل خطی تطابق داشتند. که عرض از مبداء و شیب آن با مطالعات آزمایشگاهی بدست آمد. برازش اطلاعات آزمایشگاهی با مدل های جذب فرندلیچ و لانگمایر نیز مورد بررسی و آنالیز گردید. جهت ارزیابی غلظت اولیه فلزات سنگین سرب و مس و دوز جاذب در جذب و حذف فلزات سنگین از آب و فاضلاب، آزمایشات جذب مرحله ای صورت گرفت. نانورس بصورت بسیار موثری فلزات سنگین را از غلظت های مختلف فلزات سنگین حذف نمود. توانایی جذب بالای نانورس، ارزان قیمت و زیست محیطی بودن آن، و مهمتر عدم انتشار نانورس در آب و سهولت بازیافت آن ، از نانورس ماده ای مناسب و عالی جهت استفاده در تصفیه فاضلاب های صنعتی، آب و شیرابه های مراکز دفنِ غنی از فلزات سنگین می سازد.کلیدواژه ها
نانورس، فلزات سنگین، تصفیه، آب و فاضلاب، محیط زیستمقالات مرتبط جدید
- بررسی علل وقوع و پیشگیری از سقوط در کارگاه های ساختمانی
- بررسی تاثیر جداسازهای لاستیکی بر پاسخ لرزهای مخازن مکعبی مایع
- بررسی تاثیر مقاومت فشاری بتن در پاسخ دینامیکی س د های بتنی وزنی با مطالعه ی موردی سد سفیدرود
- تاثیر طراحی شهری بر سلامت روان: تحلیل عناصر محیطی و رفاه شهروندان
- کاربرد فناوریهای هوشمند در بهینه سازی مدیریت و برنامه ریزی شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.