بررسی عوامل موثر بر استراتژی های بازاریابی کارآفرینانه و نوآوری های فناورانه در کسب و کارهای کوچک و متوسط
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: اولین همایش ملی اشتغال دانش بنیان
- کد COI اختصاصی: NCKBE01_009
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1388
نویسندگان
عضو هیات علمی جهاد دانشگاهی استان مرکزی و رییس جهاد دانشگاهی استان مرکزی
مدیر تجاری سازی فناوری و استغال جهاد دانشگاهی استان مرکزی
مدرس مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی استان مرکزی، پژوهشگر برتر سال ۹۵ و ۹۴
چکیده
بدون تردید شرکت های کوچک و متوسط تاثیرانکارناپذیری بر اوضاع اقتصادی هر کشوری دارد. این شرکت ها، قسمت عمده ای از موفقیت خود را مدیون به کارگیری کارآفرینی در سازمان های خود می باشند. ا ین ویژگی موجب شده تا آنها، وظایف محوله شان را به روش های متفاوتی انجام دهند. یکی از این وظایف، بازاریابی است که صاحبان این بنگاه ها تلاش می کنند تا با نگاه کارآفرینانه ای به آن بنگرند. بازاریابی کارآفرینانه بازاریابی در موسسات کوچک و متوسط است. جهت گیری استراتژیک بازاریابی کارآفرینانه نوآوری گرایی (ایده ساز) می باشد. بازاریابی کارآفرینانه، رسیدن به فهم مناسبی از وجه اشتراک رشته های بازاریابی و کارآفرینی و درک تاثیر رفتار کارآفرینانه بر بازاریابی و متقابلا اتخاذ رویکردهای نوآورانه در بازاریابی بوده است. بازاریابی کارآفرینانه، به مثابه دانشی میان رشته ای و نوظهور، بیانگر رویکردی متفاوت به نقش وظایف بازاریابی درون شرکت است. شرکت، با توجه به بازار، می کوشد تا به جای پیروی از مشتریان آنها را رهبری کند و به جای خدمت رسانی بهتر در بازارهای موجود، به سمت ایجاد بازارهای جدید گام بردارد. در این تحقیق برآنیم تا بهترین عوامل موثر بر استراتژی بازاریبایب کارآفرینانه و نوآوری های فناورانه در شرکت های کوچک و متوسط به روش تاپسیس و فریدمن را رتبه بندی کنیم. این تحقیق از نظر هدف از نوع پژوهش های کاربردی و از نظر ماهیتی از نوع پیمایشی خواهد بود. جامعه آماری در این تحقیق برای سطح بندی معیارها پرسشنامه اول بین 30 نفر از کارشناسان توزیع شد و در مرحله بعد برای اولویت بندی عوامل موثر بر استراتژی بازاریابی کارآفرینانه و نوآوری های فناورانه در شرکت های کوچک و متوسط، پرسشنامه دوم و سوم بین 7 نفر از کارشناسان توزیع شد که پرسشنامه 5 نفر از کارشناسان قابل استفاده بود و با استفاده از تکنیک تاپسیس فازی اولویت بندی انجام می شود. نتایج نشان می دهد نتیجه این رتبه بندی مقایسه بین نظرات کارکنان شرکت های کوچک و متوسط شهرستان اراک درباره استراتژی بازاریابی کارافرینانه و نوآوری های فناورانه در مورد رتبه اول و دوم یکسان بود ولی در مورد بقیه رتبه ها نظرات متفاوت بود. مشتری گرایی، ارزش آفرینی، فرصت گرایی، انعطاف پذیری، محیط داخلی و محیط خارجی در شرکت های کوچک و متوسط بر نوآوری های فناورانه موثر است.کلیدواژه ها
نوآوری فناورانه، بازاریابی کارآفرینانه، محیط داخلی و خارجی، کسب و کار کوچک و متوسطمقالات مرتبط جدید
- روش های مستقل تامین منابع مالی شرکت ها مطالعه موردی تعاونگران استان کرمان
- اندازه گیری درجه وابستگی رشد اقتصادی ایران بر محیط زیست و منابع طبیعیتجدیدناپذیر
- استراتژی بهینه سازی پرتفو به روش کلی با چارچوب نظام مند
- Investigating the perceived risk of online shopping during the Corona outbreak (Instagram case study)
- بررسی نقش گیمیفیکیشن، خلق دانش و جهت گیری کارآفرینانه در عملکردشرکت (مورد مطالعه: کارکنان بیمه آسیا مشهد)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.