تاثیر پوزولانهای مختلف بر روی خواص ملات پرمقاومت حاوی الیاف پلیپروپیلن تحت درجه حرارتهای بالا
- سال انتشار: 1388
- محل انتشار: هشتمین کنگره بین المللی مهندسی عمران
- کد COI اختصاصی: ICCE08_367
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1537
نویسندگان
استادیار گروه عمران دانشکده فنی دانشگاه گیلان، رشت
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران- سازه دانشگاه گیلان، رشت
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران- سازه دانشگاه گیلان، رشت
استادیار گروه نساجی دانشکده فنی دانشگاه گیلان، رشت
چکیده
در این مطالعه نتایج کار آزمایشگاهی بر روی تاثیر پوزولان های مختلف بر روی خواص مکانیکی ملات پرمقاومت که به وسیله الیاف پلی پروپیلن مسلح شده است مورد ارزیابی قرار گرفته است. ملات های پرمقاومت در دو گروه که هر کدام از این گروه ها به ترتیب 10 و 30 درصد سیمان مصرفی بوسیله میکروسیلیس و خاکستر بادی(فلای اش) جایگزین شده است ساخته شد. جهت بررسی اثر درجه حرارت بالا بر روی خواص ماتریس سیمانی، گروه اول بوسیله درصدهای متفاوت الیاف پلی پروپیلن مسلح شده اند و تحت تاثیر درجه حرارتهای مختلف مانند 200، 400 و 600 درجه سانتیگراد قرار گرفتند. با بررسی مقاومت فشاری و کششی باقی مانده به همراه کاهش وزن نمونه ها قبل و بعد تاثیر درجه حرارت مشاهده شد که مقاومت ملات الیافی در درجه حرارت های بالا کاهش می یابد که میزان این کاهش تابعی از نوع پوزولان و درصد الیاف مورد استفاده می باشد.کلیدواژه ها
ملات توانمند، درجه حرارت بالا، پوزولان، الیاف پلیپروپیلن، خواص مکانیکیمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.