پایش پوشش گیاهی شهرستان ارسنجان و گستره یآب دریاچه طشک طی دو سال آبی متوالی با کاربرد داده های سنجنده Modis
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: دومین کنگره بین المللی زمین، فضا و انرژی های پاک با محوریت مدیریت منابع طبیعی ، کشاورزی و توسعه پایدار
- کد COI اختصاصی: ATTITTDE02_213
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 771
نویسندگان
استاد، مسیول بخش پژوهشهای جوی-اقیانوسی دانشکده کشاورزی،دانشگاه شیراز.
دانشجو دکتری آبخیزداری،دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران.
دانشجو دکتری آبخیزداری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران
چکیده
برای ارزیابی نشان بارش بر خشکسالی، اندازه نمایه EVI در گستره شهرستان ارسنجان برای سال 2010 و 2011 آزمایش گردید. برای واسنجی دادههای ماهوارهای، یک پهنه جنگلی - مرتعی در جنگل بناب ارسنجان برگزیده شد و درصد پوشش گیاهی آن بر روی زمین اندازهگیری شد. افزون بر این، اندازه نمایه EVI در 25کیلومتر مربع از گستره پر ارتفاع کوهستانی برای این دو سال مقایسه گردید. ارزیابیها نشان داد که بیشترین هماهنگی میان دادههای زمینی و ماهوارهای پوشش خودرو در ماه آپریل میباشد . همچنین، برای گستره کوهستانی، اندازه EVI در سال 2010 که بارش زمستانه کمتری داشت به گونهای معنیدار کمتر از اندازه این نمایه در سال 2011. بود در هنگامی که اندازهگیریهای زمینی درصد پوشش در سایت آزمایشی جنگل بناب را برای ماه های آپریل و سپتامبر به ترتیب و %19% 14 نشان می داد، اندازهگیریهای ماهواره ای این پوشش MODIS2/ 4% 17 و %21 را نشان دادند . نگارههایتوانایی خوبی در پایش گستره دریاچه طشک داشت. سطح این دریاچه روی هم رفته یک روند منفی را در گذر دو سال مورد مطالعه نشان داد.کلیدواژه ها
MODIS ،EVI ،ارسنجان، دریاچه طشک، سنجش از دورمقالات مرتبط جدید
- شناسایی و اولویت بندی توانمندسازهای تاب آوری در زنجیره تامین بخش بهداشت و درمان
- نقش فناوری های دیجیتال در پیشگیری و مدیریت اختلالات روانی: چالشها و فرصتها: یک بررسی مروری
- Effects of ozone concentration in combination with ultrasound irradiation on the reduction of residual daizinon and chlorpyrifos on tomato (Solanum Lycopersicum L.)
- نقش روغنهای طبیعی و رازهای مراقبت از پوست: بررسی خواص و مزایا
- تحلیل علمی اثرات ماساژ بر سیستم ایمنی بدن: بررسی مکانیزمها و نتایج بالینی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.