بررسی مقاومت پیوستگی آرماتور به بتن و آزمایش مدول گسیختگی بتن خودتراکم سبک حاوی سنگدانه لیکا و نانوسیلیس و الیاف فولادی

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی یافته های نوین پژوهشی در عمران، معماری و شهرسازی
  • کد COI اختصاصی: GIAUCONF02_049
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 552
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رضا فولادین

کارشناسی ارشد عمران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود، ایران

امیر مصباح

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان، ایران

چکیده

بتن به عنوان یکی از مصالح مورد تقاضا در دهه های اخیر بسیار مورد توجه قرار گرفته است و پژوهش های بسیاریبر روی این ماده انجام گرفته به طوریکه همگام با پیشرفت روز افزون علم، پیشرفت فناوری ساخت بتن و بهبودخواص و کاهش اشکالات آن از جمله وزن مخصوص بالا را شاهد هستیم. از آنجا که وزن بالای بتن یکی از مواردآسیب پذیزی بیشتر سازه و جذب انرژی لرزه ای بیشتر در زلزله می باشد، آزمایشات گوناگونی در خصوص سبکسازی آن آغاز گردید. با اینکه این سبک سازی متحمل هزینه بالایی بود ولی کاهش سربار مرده سازه، ابعادعناظر سازه ای از جمله فونداسیون، ستونها، تیرها، عرض پی زیر دیوارها و کاهش ضخامت سقف این هزینه هارا جبران می نمود. هرچند در دهه اخیر به خصوص در ایران، تحقیقات گسترده ای روی هریک از این دو مصالحانجام گرفته است ولی تاکنون تحقیقی که نشانی از استفاده همزمان هر دو مصالح را داشته باشد منتشر نگردیده است. در این تحقیق خواص مکانیکی بتنهای سبک و نیمه سبک ساخته شده با جایگزینی حجمی 20، 50 و 80 درصد سبکدانه لیکا با شن که با الیاف فولادی (سیم بکسل) با نسبت های حجمی 0/5، 1 و 1/5 و در دو نسبت طول به قطر (L/d)؛ 37/5 و 50، مسلح شده است مورد بررسی قرار می گیرد. سیمان استفاده شده در نمونه ها از سیمان پرتلند تیپ 2 است. همچنین نسبت آب به سیمان 0/35 و جهت کاهش مصرف آب مصرفی، مواد سیمانی و پودری و پوزولانی ریزساختار مانند نانو سیلیس برای پرکردن خلل و فرج بتن انتخاب گردید. آزمایش هایی که در این تحقیق مورد استفاده قرار خواهد گرفت عبارتند از: آزمایش تعیین مقاومت پیوستگی آرماتور به بتن، آزمایش مدول گسیختگی. بزرگترین اندازه سنگدانه مصرفی در نمونه های مورد آزمایش 19mm می باشد.

کلیدواژه ها

خواص مکانیکی، آزمایش مدول گسیختگی، بتن سبک، نانوسیلیس، لیکا، الیاف فولادی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.