مروری بر انواع دادههای عظیم

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی فناوری های نوین در مهندسی برق و کامپیوتر
  • کد COI اختصاصی: ICTI01_138
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 523
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فاطمه خضریزاده

دانشجو کارشناشی ارشد گروه مهندسی کامپیوتر (نرمافزار)، واحدسیرجان، دانشگاه آزاد اسلامی، سیرجان، ایران

عمید خطیبی بردسیری

عضو هیات علمی گروه کامپیوتر، واحد بردسیر، دانشگاه آزاد اسلامی، بردسیر، ایران

چکیده

کشف دانش و دادهکاوی امروزه یک حوزه جدید میانرشتهای و در حال رشد است که حوزههای مختلفی همچون پایگاه داده، آمار، یادگیری ماشین و سایر زمینههای مرتبط را باهم تلفیق کرده تا اطلاعات و دانشارزشمند نهفته در حجم بزرگی از دادهها با ابعاد بالا را استخراج نماید و استفاده از آن در دو دهه اخیر تقریبا در جهان در همه سازمانها که با حجم عظیمی از داده در پایگاه داده خود مواجه هستند، رواج یافته است. شناسایی مشکلات کاوش و یا برآورد وابستگیها از دادهها یا کلا کاوش دادههای جدید تنها قسمتی از شیوههای تجربی مورداستفاده دانشمندان، مهندسین و پژوهشگرانی است که روشهای استانداردی را برای کسب نتایج دادهها به کار میبرند. دادهکاوی یکی از ابزارهای متعدد آنالیز برای آنالیز کردن داده میباشد و به کاربر اجازه میدهد که داده را از زوایا یا دیمانسیونهای مختلفی آنالیز کند. سپس آنها را دستهبندیکند و نهایتا ارتباطات شناختهشده را خلاصه تجمع بندی کند. در این مقاله انواع دادههای بزرگ مانند دادههای سریهای زمانی، دادههای تصویری و دادههای چندرسانهای موردبحث و بررسی قرار داده میشود.

کلیدواژه ها

انواع دادههای عظیم، دادهکاوی، دادههای تصویری، دادههای سریهای زمانی، کشف دانش

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.