بررسی زمانبندی وظایف در محیط رایانشابری

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی فناوری های نوین در مهندسی برق و کامپیوتر
  • کد COI اختصاصی: ICTI01_105
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 325
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیاوش صالحی

کارشناسی ارشد گروه کامپیوتر،واحد تهران شمال، دانشگاه آزاد اسلامی،تهران،ایران

سارا نجف زاده

استادیارگروه کامپیوتر،واحدیادگار امام خمینی (ره) شهرری،دانشگاه آزاد اسلامی،تهران،ایران

چکیده

رایانشابری مدلی است برای فراهم کردن دسترسی آسان بر اساستقاضای کاربر از طریق شبکه به مجموعهای از منابع محاسباتی قابل تغییر و پیکربندی (مانند: شبکهها، سرورها، فضای ذخیرهسازی، برنامههای کاربردی و سرویسها) که این دسترسی بتواند با کمترین نیاز به مدیریت منابع و یا نیاز به دخالت مستقیم فراهم کننده سرویسبه سرعت فراهم شده یا آزاد گردد. رایانشابری شیوه جدیدی از ارایه خدمات را برای کاربران در سراسر دنیا فراهم آورده است. هر درخواستی که از طرف کاربران به ارایهدهندگان خدمات فرستاده شود، بخشی از منابع آنها را به خود اختصاص میدهد. مسیله تخصیص منابع یک چالشبزرگ در رایانشابری میباشد و رابطه مستقیم با میزان مصرف انرژی، سود مصرف- کنندگان سرویس و هزینه کاربران دارد. این مسیله یک چالش بزرگ در رایانش ابری میباشد و رابطه مستقیم با میزان مصرف انرژی، سودمصرفکنندگان سرویس و هزینه کاربران دارد. در تخصیص منابع، اگر عمل تخصیص به درستی و با دقت مدیریت نگردد، باعث به وجود آمدن سرویسهای قحطیزده میشود. زمانبندی و مدیریت منابع در محیطهای توزیع شده مانند سرورهای رایانشابری به پارامترهای زیادی بستگی دارد، زیرا در این سیستمها ، منابع و درخواستهای متفاوت، پویا و گاها وابسته بهم وجود دارند و همچنین حجم کاری سیستم نسبت به سایر محیطها بیشتر میباشد. ما در این مقاله به بررسی چالشها و راه حلهای مدیریت تخصیصوظایف در محیط ابر پرداخته ایم.

کلیدواژه ها

رایانشابری ، زمان بندی وظایف، مدیریت منابع

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.