بررسی عملکرد موتور سوییچ رلوکتانسی خطی سه فاز با تغییر جنس هسته اولیه و ثانویه به کمک روش اجزای محدود (FEM)
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: اولین همایش ملی فن آوری در مهندسی کاربردی
- کد COI اختصاصی: NCTAE01_225
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 493
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد
استادیار گروه برق قدرت، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد
چکیده
ساختمان یک موتور سوییچ رلوکتانسی خطی یک طرفه دارای دو قسمت اصلی است. قسمتی که روی آن سیم پیچ قرار دارد به نام اولیه است ، که میدان مغناطیسی لازم را در فاصله هوایی ایجاد می کند و قسمت دیگر ثانویه نام دارد که در اثر عمل متقابل بین جریان به وجود آمده و در آن و میدان مغناطیسی موجود در فاصله هوایی نیروی کشسان یا رانش موتور تولید می شود. موتور سوییچ رلوکتانسی خطی یک طرفه مزایای زیادی از جمله ساختمان ساده، تعمیر و نگه داری کم، عدم نیاز به اتصالات مکانیکی برای انتقال نیرو و هزینه بهره برداری پایین است. البته ضریب بهره و ضریب قدرت پایین و وجود اثر انتهایی و جانبی از قاط ضعف عمده این موتورها نیز محسوب می شود. امروزه محققان اصلاح و بهینه سازی مشخصه های عملکرد این موتورها را مد نظر قرار داده اند. در این مقاله، یک موتور سوییچ رلوکتانسی خطی یک طرفه سه فاز با روش اجزای محدود (FEM) که کاربرد بسیار زیادی در تحلیل میدان های الکترومغناطیسی پیدا کرده است در نرم افزار Ansys Maxwell طراحی و شبیه سازی شده است. تاثیر انواع مختلف جنس هسته اولیه و ثانویه بر عملکرد موتور سوییچ رلوکتانسی خطی یک طرفه بررسی شده و توان خروجی، تلفات، نیروی افقی و چگالی شار مغناطیسی به عنوان خروجی مورد تحلیل قرار گرفته است.کلیدواژه ها
موتور سوییچ رلوکتانسی خطی، روش اجزاء محدود، هسته اولیه و ثانویه، نیروی افقیمقالات مرتبط جدید
- بررسی به کارگیری سیستم ذخیره سازی انرژی با استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر
- اقدامات لازم برای حفاظت از محیط زیست دریایی
- ارائه طرح مبتنی بر رایانش ابری جهت ارتقاء بهره وری صنایع خودروسازی (مطالعه موردی: مدیران خودرو)
- مروری بر تکنولوژی ماکرویو برای خردایش سنگ های کمیاب
- کاربرد و بکارگیری تکنولوژی های اینترنت اشیا ، یادگیری ماشین و پردازش تصویر در امنیت و کنترل خودرو
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.