معماری دیجیتال، طراحی پارامتریک، ظهور ادبیاتی نو در معماری و سبکی اجتناب ناپذیر
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: اولین همایش ملی فن آوری در مهندسی کاربردی
- کد COI اختصاصی: NCTAE01_081
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1574
نویسندگان
مهندسی معماری, گروه معماری، پردیس علوم و تحقیقات کردستان، دانشگاه آزاد اسلامی، سنندج، ایران
دکترای معماری، هیات علمی دانشگاه کردستان، سنندج، ایران
چکیده
این مقاله به بررسی چیستی و رواج سبکی به نام معماری دیجیتال و پارامتریسیزم و تاثیرات آن بر معماری امروز می پردازد؛ سعی برآن بوده که تاریخچه و ظهور این سبک را توضیح داده و نظرات صاحب نظران منتقد و موافق این سبک را بیان و به مزایا و تاثیرات شگرف آن پرداخته و اجتاب ناپذیری روی آوری این سبک را درعصر حاضر بیان کند. مساله اصلی تحقیق بررسی تاثیر فناوری های نوین برمسیرهای نظامند تولید معماری و مسیر های کشف و شهودی مبتنی بر حواس در طراحی خواهد بود. روش تحقیق پژوهش ابتدا برپایه مطالعه کتابخانه ای به شناخت مفاهیم موضوع و شناخت دیدگاه های مربوط به این سبک پرداخته است سپس با مرور روش ها، نظرات و یافته های این سبک به بررسی نقش معماری دیجیتال و پارامتریک بر طراحی و نظام معماری عصر حاضر، باروش توصیفی تحلیلی می پردازد.نتایج نشان می دهد که در پارامتریک گرایی همه عناصر معمارانه از نظر پارامتریکی سازگارند، بدین معنا که می توان هرچه را یک ساختمان از لحاظ فنی و حتی فرهنگی لازم داشته باشد با این سبک به عرصه وجود رساند و با توجه به پیشرفت هایی که به سرعت در زمینه طراحی و ساخت دیجیتال رخ داده است می توان پارامتریسیزم را سومین انقلاب صنعتی در دنیا یاد کرد.کلیدواژه ها
معماری دیجیتال، سبک پارامتریک، طراحی دیجیتال، فن آوریمقالات مرتبط جدید
- بررسی به کارگیری سیستم ذخیره سازی انرژی با استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر
- اقدامات لازم برای حفاظت از محیط زیست دریایی
- ارائه طرح مبتنی بر رایانش ابری جهت ارتقاء بهره وری صنایع خودروسازی (مطالعه موردی: مدیران خودرو)
- مروری بر تکنولوژی ماکرویو برای خردایش سنگ های کمیاب
- کاربرد و بکارگیری تکنولوژی های اینترنت اشیا ، یادگیری ماشین و پردازش تصویر در امنیت و کنترل خودرو
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.