ارزیابی زیرساختهای حمل و نقل چند وجهی مرتبط با برنامه ریزی بلند مدت با استفاده از شبیه سازی حمل و نقل اینترمدال دربندر شهید رجایی
- سال انتشار: 1388
- محل انتشار: هشتمین کنگره بین المللی مهندسی عمران
- کد COI اختصاصی: ICCE08_168
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 3268
نویسندگان
استادیاروعضوهیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج
کارشناس مهندسی عمران، عضو باشگاه پژوهشگران جوان
کارشناس مهندسی عمران، عضو باشگاه پژوهشگران جوان
چکیده
استراتژی حمل و نقل چندوجهی به منظور حمل یکسره کالا از مبدأ به مقصد را با استفاده از حداقل دو مد حمل و نقل با کرایه واحد و قابلیت اطمینان متناسب مطرح می گردد . سیستم حمل ونقل چند وجهی یک سیستم کارا بوده و حرکت کالا را براساس یک برنامه ریزی دقیق و هماهنگی کامل عوامل مرتبط به انجام می رساند . در این مقاله مدهای حمل و نقل دریایی، تراک وریلی تشریح و با بررسی و ارزیابی مطالعات گذشته در ارتباط با حمل و نقل چند وجهی و با توجه به توسعه اقتصاد کلان کشور در سالهای آینده بطور مستقل و در قالب یک کریدور عمده انتقال کالا از کشورهای همجوار ارزیابی می شود . سرعت بخشیدن به انتقال و حمل و نقل کالا با انجام سیستم های انتگره سازی در بنادر کانتینری با تهیه یک برنامه با اعمال آمارهای مطالعاتی از بندر شهید رجایی شبیه سازی می گردد. نتایج شبیه سازی ترمینال ریلی بندر شهید رجایی نشان می دهد که عملیات کامیون های محوطه ای (YT) با استفاده از جریان های ترکیبی جهت هر ترمینال کانتینری، موثرترین روند می باشد. در نتیجه نصب جرثقیل ریلی در هر محدوده عملیاتی انتخاب می گردد. سپس احداث سه مسیر انتقال در سمت بندر و دو مسیر انتقال در سمت خط داخلی جهت ترمینال ریلی مناسب یافت می شود.کلیدواژه ها
حمل ونقل ترکیبی، کریدور شمال جنوب، بندر شهید رجایی، کامیون های محوطه ای ترمینال(YT).مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.