مدل سازی مسیله بهره برداری ریزشبکه ها با در نظر گرفتن منابع انرژی تجدیدپذیر و بارهای پاسخگوی مبتنی بر تشویق

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: هشتمین کنفرانس ملی مهندسی برق و الکترونیک ایران
  • کد COI اختصاصی: ICEEE08_219
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 510
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فرزاد اصلانی

دانشکده فنی و مهندسی، گروه مهندسی برق دانشگاه آزاد اسلامی سنندج، ایران

گوران حسنی فرد

دانشکده فنی و مهندسی، گروه مهندسی برق دانشگاه آزاد اسلامی سنندج، ایران

صلاح بهرام آرا

دانشکده فنی و مهندسی، گروه مهندسی برق دانشگاه آزاد اسلامی سنندج، ایران

چکیده

پاسخگویی بار یکی از تحولات جدید در حوزه مدیریت سمت بار به شمار می آید که به معنای مشارکت مصرف کنندگان در بهبود الگوی مصرف انرژی می باشد. در واقع این مشارکت در پاسخ به قیمت هایی که هرلحظه در حال تغییر هستند، صورت می گیرد. علاوه براین، پرداخت های تشویقی طراحی شده در زمان هایی که قیمت بازار عمده فروشی بالاست و یا زمانی که قابلیت اطمینان سیستم در معرض خطر می باشد نیز می تواندانگیزه تغییر مصرف را در مشترکان به وجود آورد در این مقاله ضمن بررسی منابع انرژی تجدیدپذیراز جمله باد و خورشید و مطالعه عدم قطعیت این منابع با استفاده از توابع توزیع احتمال و ایجاد سناریو، با استفاده ازپتانسیل های موجود در ریزشبکه ها همچون بارهای پاسخگوی مبتنی بر تشویق نحوه بهره برداری بهینه از ریزشبکه مدل سازی و نتایج حاصله مورد بحث و بررسی قرار گیرد. شبیه سازی با استفاده از نرم افزار GAMS والگوریتم Cplex بر روی یک ریزشبکه نمونه انجام شده است، نتایج حاصل از شبیه سازی نشان می دهد که میزان بار تامین نشده در زمان پرباری با اجرای برنامه های پاسخ گویی بار کاهش پیدا کرده است که طبیعتا با کاهشبار تامین نشده در زمان پرباری میزان هزینه تامین انرژی نیز کاهش چشمگیری می یابد.

کلیدواژه ها

بهره برداری ریز شبکه؛ پاسخگویی بار؛ منابع انرژی تجدیدپذیر؛ عدم قطعیت؛ منابع تولید پراکنده

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.