بررسی روش های پراکنده سازی نانو ذرات در سیال عامل به منظور تزریق در کلکتور حرارتی خورشیدی و تعیین بازده انرژی

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی مهندسی مکانیک و مکاترونیک ایران
  • کد COI اختصاصی: MMEE01_020
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 449
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علیرضا رسائی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی سیستم های انرژی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد گروه مهندسی مکانیک

حمیدرضا گشایشی

دانشیار و عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد گروه مهندسی مکانیک

چکیده

افزایش تقاضای انرژی و روند رو به اتمام سوخت ها ی فس یلی، بروز نگران ی درتام ین و تولید انرژی الکتریسیته درآینده ای نه چندان دور راگوش زدمی نماید. استفاده ازمنابع انرژی تجدید پذیر می تواند به عنوان یکی از گزینه های پیشنهادی برای رفع این مسیله در نظر گرفته شود. انرژی خورشید یکی ازانواع انرژی ها ی تجدید پذیر است که می توان آن را با استفاده از کلکتور حرارتی خورشیدی مهارنمود. باتوجه به اینکه سیال عامل یکی ازمهمترین عوامل ذخیر سازی انرژی درکلکتور حرارتی خورشیدی محسوب می شود، لذا هرچه خواص حرارت ی ونوری سیال عامل محبوس شده درکلکتوربرترباشد، تلفات حرارتی کاهش یافته و بازده سیستم افزایش پیدامی کند. نانو سیال ها نسل جدیدی از سیالات هستندکه بدلیل ضر یب انتقال حرارت بالاتراز س یالات مرسوم ، امروزه موردتوجه قرارگرفته اند. دراین مقاله پس از بررسی روش های پراکنده سازی و بکارگ یری نانوس یالات حاوی کاتیون های مختلف در کلکتورهای خورشیدی، به تاثیراستفاده ازآن و چالش ها ی پ یش رودرتوسعه وارتقاء نانوسیلات در کلکتور خورشیدی حرارتی پرداخته خواهدشد.

کلیدواژه ها

کلکتورخورشیدی، نانوسیال، سورفاکتانت، فرآیندایزوالکتریک، فرآیند عاملدارکردن

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.