توسعه بازاریابی با استفاده از فرایند سیستماتیکی هوش رقابتی و آینده نگاری
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی اقتصاد،مدیریت و حسابداری
- کد COI اختصاصی: EMAC01_137
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 545
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازاریابی موسسه آموزش عالی سبز آمل
کارشناس ارشد مدیریت دولتی
چکیده
توسعه هوشمندی رقابتی و آینده نگاری منجر به ایجاد تصویری کامل از وضعیت فعلی و آتی صحنه رقابت در پیش روی مدیران برای تصمیم گیری بهتر می شود. به خدمت گرفتن هوشمندی رقابتی و آینده نگاری منجر به تشخیص استراتژی های کوتاه مدت و بلند مدت بازاریابی می گردد. درتحقیق حاضرکه از نوع تحقیقات موردی می باشد، محقق با پایلوت قرار دادن (شرکت پاکمن) به بررسی رابطه بین هوشمندی رقابتی و آینده نگاری با توسعه بازاریابی در شرکت تولید کننده سیستم های حرارتی و بویلرهای نیروگاهی (پاکمن) پرداخته است. محقق جهت بررسی این رابطه فرضیاتی را مطرح نموده و در طی فرآیند تحقیق با تهیه طرح تحقیق و مطالعه وجمع آوری مبانی نظری آن، الگوی مفهومی تحقیق را مشخص کرده است. بر اساس اطلاعات بدست آمده و تجزیه و تحلیل داده های حاصل از آن در رابطه با ارتباط هوشمندی رقابتی با توسعه بازاریابی مشخص شد که: ایجاد هوشمندی ارتباط مثبتی با ارتباط با مشتری دارد. توزیع هوشمندی ارتباط مثبتی با ارتباط با مشتری دارد. پاسخگویی ارتباط مثبتی با ارتباط با مشتری دارد. همچنین در رابطه با ارتباط آینده نگاری با توسعه بازاریابی مشخص شد که پیش بینی آینده ارتباط مثبتی با ارتباط با مشتری دارد. تصمیم سازی ارتباط مثبتی با ایجاد محصول متمایز دارد.کلیدواژه ها
هوشمندی رقابتی، آینده نگاری، بازاریابی، استراتژی بازاریابیمقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.