بررسی تاثیر حداقل سهم سود بر زنجیره عرضه درمحصول چای استان گیلان

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی اقتصاد،مدیریت و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: EMAC01_115
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 563
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امیر حاجی احمدی

عضو هیات علمی موسسه علمی کاربردی وزارت جهادکشاورزی

شیوا حقجو

کارشناس ارشد حسابرسی دانشگاه سمنگان

چکیده

صنعت چای ایران به رغم داشتن استعدادهای بالقوه در زمینه تولید، فرآوری و تجارت چای نتوانسته است در سالیان گذشته جایگاه خود را در صنعت جهانی تثبیت کند و حتی در چند سال اخیر، دچار بحران شده است. وابستگی مستقیم بیش از 60 هزار خانواده به کشت و تولید چای و همچنین جایگاه خاص چای در سبد مصرفی خانواده های ایرانی، ضرورت تدوین استراتژی و ساختار مناسب برای صنعت چای ایران را دوچندان کرده است. بررسی ها نشان میدهد که عدم دیدگاه مدیریت یکپارچه در زنجیره عرضه صنعت اعم از تولید،فرآوری و فروش چای مهمترین و اساسی ترین عامل تضعیف این صنعت بوده است. ایجاد ساختارهای پشتیبان در بخش های مختلف زنجیره عرضه چای و حاکم شدن تفکر مدیریت یکپارچه بر زنجیره تولید چای و ایجاد وابستگی بین سرنوشت بخش های درگیر در زنجیره عرضه میتواند به عنوان عاملی در شکل گیری مکانیزم های تقویت ننده مزیت رقابتی صنعت چای مطرح شود

کلیدواژه ها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.