بررسی فرهنگ سازمانی کارآفرینانه و چابکی سازمانی در بانک کشاورزی استان خراسان جنوبی
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی اقتصاد،مدیریت و حسابداری
- کد COI اختصاصی: EMAC01_029
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 512
نویسندگان
کارشناسی ارشد مدیریت مدیریت دولتی دانشگاه آزاد زاهدان
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان
عضو هیات علمی دانشگاه زابل
چکیده
فرهنگ سازمانی کارآفرینانه راهی به سوی ایجاد سازمان کارآفرین است از آنجا که لازمه وجود فرهنگ کارآفرینانه داشتن فضای مساعد برای نوآوری و پاسخ گویی خلاق به نیازهای محیطی به عنوان مهمترین پیش نیاز تحقق و بستر فعالیت های کارآفرینانه است و چابکی سازمان توانایی پاسخ گویی به تغییرات محیطی میباشد. هدف از انجام این تحقیق، بررسی رابطه ی بین فرهنگ سازمانی کارآفرینانه و چابکی سازمانی در بانک کشاورزی استان خراسان جنوبی میباشد. روش تحقیق در این مقاله، توصیفی، از نوع پیمایشی و از حیث هدف، کاربردی است. جامعه ی آماری تحقیق، کلیه ی کارمندان اداری وابسته به بانک کشاورزی استان خراسان جنوبی می باشد. نمونه ی 300 نفری از بین آنان، با استفاده از جدول مورگان، 169 نفر انتخاب گردیده است. روش نمونه گیری به صورت تصادفی ساده بود . جهت جمع اوری اطلاعات از پرسشنامه 78 سوالی فرهنگ سازمانی کارآفرینانه مک گوایر2003 و برای سنجش چابکی سازمان از پرسشنامه 30 سوالی اسپایدرز موسس انجمن مدیران آمریکا که در سال 2007 برای اولین بار به چاپ رسیده استفاده شده است. نتایج حاصل از پژوهش نشان داد بین فرهنگ سازمانی کارآفرینانه و چابکی سازمانی در بانک کشاورزی استان خراسان جنوبی، رابطه معناداری وجود دارد.کلیدواژه ها
فرهنگ سازمانی کارآفرینانه،چابکی سازمانی،بانک کشاورزی،خراسان جنوبیمقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.