بررسی تاثیر بلند مرتبه سازی و تراکم بر بهره برداری و طراحی شبکه فاضلاب خانگی (شهرقزوین ، منطقه دانشگاه ، ملاصدرا، آزادگان )

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: چهارمین کنگره بین المللی عمران ، معماری و توسعه شهری
  • کد COI اختصاصی: ICSAU04_1960
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 472
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ناصر لامعی رامندی

مدیر تصفیه خانه های فاضلاب استان قزوین، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد قزوین، گروه مهندسی شهرسازی – ارشد ، قزوین، ایران

مریم خستو

معاون پژوهشی دانشکده معماری و شهرسازی آزاد اسلامی، واحد قزوین

چکیده

عدم وجود ضوابط برای کاربرد اجرایی بلند مرتبه سازی ، این نگرانی را باعث می گردد که عوارض نامطلوب آن به علتوجود نارسایی های دیگر ، بسیار فاجعه بارتر از آنچه در شهرهای غربی رخ داده ، خود را بنمایاند . در این پژوهش برآنیمابعاد مختلف اثرات بلند مرتبه سازی و افزایش تراکم ساختمانی در شهرها و نیز شناخت عوامل موثر بر شبکه جمع آوریو انتقال فاضلاب شهری، تاثیر بلند مرتبه سازی و فروش تراکم مازاد ساختمان را از طریق قوانین محاسباتی هیدرولیکیشبکه و نرم افزار تحلیل و طراحی شبکه EGOUT بر عواملی چون جمعیت ، مقدار متوسط سرانه تولید پساب خانگی، شدت و میزان دبی قابل محاسبه و قطر لوله ها،ضریب حداکثر جریان، دبی تجمعی عبوری لوله ها (دبی پرشدگی و اشباع جریان ) و تاثیرات جمعیتی و افزایش تراکم حاصل از بلندمرتبه سازی ها را در مناطق ی از قزوین موردبررسی قرار دهیم. نتایج نشان می دهد که شبکه فاضلاب اجرا شده در این مناطق بر اساس تراکم 150 درصد مصوبطرح تفصیلی بوده که پس از صدور مجوز بلند مرتبه سازی و فروش مازاد تراکم تا 250 درصد، شبکه مناطق مذکوردستخوش تغییرات اساسی شده و شبکه با افزایش دبی تجمعی خارج از طرح و افزایش سرعت جریان، و شدت شستشو وبارگذاری مازاد بر قطر و برخی مشکلات مواجه گردیده که جهت بهبود ، ناگزیر به اصلاح شبکه و تغییر اقطار لوله هاخواهیم بود و همین امر موجب افزایش هزینه های اصلاح شبکه و تغییر قطرها خواهد بود.

کلیدواژه ها

تراکم، زیرساخت، شبکه جمع آوری فاضلاب ، مازاد تراکم ساختمانی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.