نگرش های مختلف نسبت به سالمندان وتاثیرحس سرزندگی محیط برآنها

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: چهارمین کنگره بین المللی عمران ، معماری و توسعه شهری
  • کد COI اختصاصی: ICSAU04_1345
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 822
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

آزاده داسی

دانشجوی کارشناسی ارشد،گروه مهندسی معماری،واحد علوم و تحقیقات خوزستان ،دانشگاه آزاد اسلامی،اهواز،ایران- دانشجوی کارشناسی ارشد،گروه مهندسی معماری،واحد اهواز،دانشگاه آزاد اسلامی،اهواز،ایران

مصطفی مسعودی نژاد

گروه معماری، واحد اهواز، دانشگاه آزاد اسلامی، اهواز، ایران

چکیده

پیر شدن،یک تجربه ی شخصی واجتماعی است.این امر می تواند برای عده ای خو شحال کننده وبرای عده ای دیگر غم انگیز وکسالت باربا شد، اماباید خاطرنشان کرد که هریک از این اح ساس ها به صورت ری شه ای به و سیله فرهنگ وجامعه ای که فرد درآن زندگی می کندشکل می گیرد. سالمندی،یکی از مراحل حساس وسرنوشت ساز رشد انسان است که بر خلاف عقیده رایج،نه تنها پایان زندگی نیست، بلکهبه عنوان یک روند طبیعی گذر عمر وزندگی مطرح می گردد.ازاین روست که امروزه در بسیاری ازکشورهای توسعه یافته ودرحالتوسعه،ساز وکارهایی که موجبات پیوستن سالمندان به جامعه را فراهم می آورند مورد حمایت سازمان های دولتی ونهادهای اجتماعی غیردولتی قرار می گیرند.از این رونیاز به حس سرزندگی در این مراکز برای این قشر از جامعه احساس میشود.که ازعوامل مهم در دورانکهنسالی می باشد. لذا در جهت رسیدن به نتایج مطلوبتراز روش توصیفی- تحلیلی وگردآوری داده ها استفاده می کنیم هدف کلی از انجام اینپژوهش بررسی تاثیر حس سرزندگی بر روال زندگی سالمند وتاثیر بسزای آن بر روحیات سالمندان می باشد.

کلیدواژه ها

سالمند، سرزندگی، محیط، کهنسالی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.