بررسی اثر زلزله حوزه نزدیک بر منحنی شکنندگی پل های بتنی
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: چهارمین کنگره بین المللی عمران ، معماری و توسعه شهری
- کد COI اختصاصی: ICSAU04_0546
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 478
نویسندگان
چکیده
زلزله به عنوان یک پدیده مخرب در بیشتر مناطق دنیا، ایمنی سازه ها و زندگی ساکنان آن را در معرض تهدیدقرار میدهد، به صورتی که کاهش خسارت جبران ناپذیر پدیده زلزله همواره هدف نهایی محققین و دانشمندانعلم مهندسی زلزله بوده است. سالیان بسیاری است که هدف آیین نامه های زلزله، طراحی سازهای با قابلیتاعتماد بالا به منظور مقاومت در برابر زلزله می باشد. با وجودی که آیین نامه های طراحی سازه ها در برابرزلزلهعمدتا با هدف کاهش تلفات جانی ناشی از زلزله تدوین شده اند و تجارب به دست آمده از زمین لرزه هایاخیر نیز نشان دهنده کارآمدی آنها در زمینه کاهش تلفات ناشی از زلزله بوده است اما زلزله های بزرگ سالهای اخیر نشان دهنده این است که میزان خسارت های سازه ای و غیرسازهای وارد به سازه ها در برخی مواردبسیار شدید بوده و خسارات مالی سنگینی به دنبال داشته است. آسیب های وارد به ساختمان ها در زلزله هایاخیر ضرورت ارزیابی احتمال خرابی و میزان خسارت به ساختمان های موجود را در برابر زلزله های آیندهمطرح ساخته است. امروزه برآورد احتمالی خرابی ساختمان ها و خسارات وارده ناشی از زلزله توسط روشهای احتمالاتی و به وسیله منحنی شکنندگی ساختمان ها انجام می شود. منحنی های شکنندگی برای ساختمانهای جدید الاحداث بر اساس روشهای تحلیلی برآورد می شوند که در آن رفتار احتمالاتی ساختمان ها باانجام تحلیل های دینامیکی غیرخطی و تحت شتاب نگاشت های واقعی برآورد می شوند (قادری و ناصراسدی، 1391).کلیدواژه ها
مقالات مرتبط جدید
- بررسی علل وقوع و پیشگیری از سقوط در کارگاه های ساختمانی
- بررسی تاثیر جداسازهای لاستیکی بر پاسخ لرزهای مخازن مکعبی مایع
- بررسی تاثیر مقاومت فشاری بتن در پاسخ دینامیکی س د های بتنی وزنی با مطالعه ی موردی سد سفیدرود
- تاثیر طراحی شهری بر سلامت روان: تحلیل عناصر محیطی و رفاه شهروندان
- کاربرد فناوریهای هوشمند در بهینه سازی مدیریت و برنامه ریزی شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.