تجزیه و تحلیل ماشین آلات بارگیری و حمل ونقل معدن مس میدوک

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: چهارمین کنگره بین المللی عمران ، معماری و توسعه شهری
  • کد COI اختصاصی: ICSAU04_0497
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 594
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مجتبی شمس آبادی

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده مهندسی معدن و متالورژی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر

سیدحسن خوشرو

استادیار دانشکده مهندسی معدن و متالورژی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر

مصطفی شمس آبادی

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده مهندسی معدن و متالورژی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر

چکیده

در بیش از 80 درصد معادن روباز از سیستم شاول- کامیون جهت بارگیری و حمل کانسنگ و باطله استفاده می کنند.بارگیری و حمل ونقل بین 45 تا 60 درصد هزینه های سرمایه ای و عملیاتی را در معادن روباز به خود اختصاص میدهد.معدن مس میدوک با استفاده از ماشین آلات اصلی و کمکی تجهیز شده است. در حال حاضر ساعات قابل توجهی از عمرمفید ماشین آلات موجود باقیمانده است. در این مطالعه شرایط فعلی ماشین آلات بارگیری و حمل ونقل از نظر ظرفیتکاری مورد بررسی قرار گرفته است. بدین منظور داده های عملیاتی – تاریخی این ماشین آلات برای یک دوره یک سالهجمع آوری و سپس این اطلاعات پردازش شده است. درصد آمادگی کلی کامیونهای بلاز 135 تنی و شاول 17 مترمکعبیو دستگاه حفاری شرکت مبین به ترتیب برابر با 55 / 82 و 95 / 81 و 41 / 80 درصد که نشان دهنده کارایی خوب اینماشین آلات است. درصد آمادگی کلی کامیون های ترکس و کامیون های بلاز شرکت اولنگ به ترتیب 22 / 59 و 6 / 86 درصدبوده که نشان دهنده کارایی متوسط و یا پایین کامیون های ترکس و کارایی بالای کامیون های بلاز است. عمر مفید ماشین-آلات ترکس تمام شده و ماشین مستهلک شده است. در دوره یک ساله از 12 کامیون ترکس شرکت اولنگ، 6 دستگاه یا50 درصد، معادل با کار انجام شده حاصل شد که نشان دهنده عملکرد ضعیف این ماشین آلات است که باعث افزایشهزینه های عملیاتی خواهد شد.

کلیدواژه ها

حمل ونقل، هزینه های سرمایه ای و عملیاتی، معدن مس میدوک

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.