بررسی رفتار بتن حاوی نانو دی اکسید تیتانیوم (Tio2) در برابر یخبندان

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: چهارمین کنگره بین المللی عمران ، معماری و توسعه شهری
  • کد COI اختصاصی: ICSAU04_0253
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 616
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد حیدری

دانشجوی کارشناسی ارشد عمران،گرایش مهندسی و مدیریت ساخت دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد

محمدعلی دشتی رحمت آبادی

دکتری عمران و استادیار گروه مهندسی عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد

محمد پورحسین شهری

دانشجوی کارشناسی ارشد عمران،گرایش مدیریت شهری موسسه آموزش عالی بینالود مشهد

چکیده

از آنجایی که سازه های بتنی در ارتباط مستقیم با شرایط جوی و عوامل مخرب محیطی هستند، موضوعات مرتبط باعمرمفید و دوام آن ها همواره مورد توجه محققین بوده است. یکی از موضوعاتی که بیشترین اثر تخریبی را بر سازههای بتنی در محیط های سرد و مرطوب داشته است، چرخه های متوالی یخبندان و ذوب می باشد ، لذا هدف از انجاماین تحقیق، بررسی اثر چرخه های متوالی یخبندان و ذوب بر دوام بتن های حاوی ذرات نانو دی اکسید تیتانیوم (Tio2)بوده است. اثرات شرایط یخبندان را می توان از سنجش افت مقاومت فشاری، همچنین تغییرطول، وزن نمونه های بتنیبررسی نمود. برای این منظور نمونه های بتنی با نسبت آب به سیمان ثابت (w/c) و برابر 0.53 و چهار طرح اختلاط باجایگزینی 5.5، 3، 0.2 درصد وزنی مواد سیمانی با نانو دی اکسید تیتانیوم ساخته شد بدین ترتیب چهار طرح اختلاط درقالب 40 عدد نمونه بتنی ساخته شد و نمونه ها مطابق با استاندارد ASTM-C666-B تحت آزمایش یخبندان و ذوبقرار گرفتند. نتایج تحقیق نشان میدهد ، افزودن ذرات نانو دی اکسید تیتانیوم (2Tio) به بتن در ابتدا سن 28 روزگیافت مقاومت فشاری را در پی داشته اما افزودن این ذرات به بتن سبب افزایش و بهبود دوام بتن در برابر پدیده ییخبندان و ذوب به میزان قابل توجهی می شود.

کلیدواژه ها

دی اکسید تیتانیوم، رفتاربتن، چرخه ذوب و یخبندان، سازه بتنی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.