محاسبه ضرایب شدت تنش ترک قرار گرفته در فصل مشترک موادهمگن و تابعی با روش بسته شدن مجازی ترک
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: چهارمین کنگره بین المللی عمران ، معماری و توسعه شهری
- کد COI اختصاصی: ICSAU04_0166
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 411
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد عمران- سازه، دانشگاه جامع امام حسین (ع)
عضو هیات علمی دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه جامع امام حسین (ع)
چکیده
با داشتن پارامترهای مکانیکی شکست، از جمله ضرایب شدت تنش استاتیکی، می توان رفتار سازههای همگن و ناهمگندارای ترک را شناخت و یا پیش بینی نمود. در این مقاله، با استفاده از روش بسته شدن مجازی ترک، ضرایب شدت تنشمود اول و دوم ترک در سطح تماس مواد تابعی محاسبه می گردد. مشخصات مصالح در ماده تابعی مورد نظر یکبار بهصورت تغییرات پیوسته نمایی و بار دیگر به صورت تابع سیگموییدی می باشد. در این مطالعه، مشخصات ماده تابعی بهوسیله زیر برنامه ای به زبان فرترن کدنویسی می گردد و با نرمافزار اجزای محدود آباکوس ارتباط پیدا می کند، سپس بااستفاده از آن جابجایی های مورد نظر استخراج می گردد. همچنین مقادیر نیروهای گرهی، با استفاده از روش فنرگذاری درمحل گره ها محاسبه شده و پس از آن با کمک فرمول های روش بسته شدن مجازی ترک در فصل مشترک دو ماده ضرایبشدت تنش به دست می آیند. اعتبارسنجی روش مورد نظر با حل مساله ی ترک در سطح مشترک دو ماده همگن انجاممی گیرد و نتایج با داده های بدست آمده در تحقیقات پیشین مقایسه می گردد. نتایج به دست آمده نشان میدهند که بستهبه قرارگیری ترک در فصل مشترک ماده تابعی با یکی از دو ماده همگن، مقدار ضرایب شدت تنش تغییر خواهد کرد.همچنین تغییر ماده تابعی از حالت نمایی به حالت سیگموییدی، در مقدار ضرایب شدت تنش تاثیر گذار می باشد.کلیدواژه ها
ضرایب شدت تنش، ترک در فصل مشترک، مواد تابعی، روش بسته شدن مجازی ترکمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.