تاثیر قطر شمع بر جابجایی کلی دیواره گودبرداری در دو عمق مختلف
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: چهارمین کنگره بین المللی عمران ، معماری و توسعه شهری
- کد COI اختصاصی: ICSAU04_0155
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 396
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد ژیوتکنیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج
عضوهیات علمی گروه عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج
چکیده
برای پایدارسازی گودها از روش های متفاوتی استفاده می شود که از میان آنها روش شمع درجا از روشهای متداول بوده از نظر روشاجرا راحت می باشد. در این مقاله سعی شده تا شمع ها را با قطر های مختلف مدل کنیم و به یک مدل ایمن و اقتصادی برای ایجادسازه نگهبان گود برسیم تا بتوان آن را جایگزین روشهای قدیمی تر و غیر ایمن و غیراقتصادی نمود. هدف این پژوهش تامینپایداری لازم برای گود از طریق ایجاد یک سازه نگهبان بهینه است.به عبارت دیگر قطر بهینه برای شمع ها به نحوی بدست می آیدکه موجب گسیختگی و تغییرشکل مخرب در گود نشود. برای این منظور با کمک نرم افزار Plaxis 2D مدل خود را در سه حالت شمع های به قطر 80 سانتی متر با فاصله مرکز به مرکز 60 سانتی متر، شمع به قطر 100 سانتی متر با فاصله مرکز به مرکز 80سانتی متر و شمع به قطر 120 سانتی متر با فاصله مرکز به مرکز 100 سانتی متر شبیه سازی می کنیم. سپس نمودارهای جابجاییدیواره گود را به دست آورده و به بررسی نتایج حاصل از آن می پردازیم.کلیدواژه ها
گودبرداری،شمع های درجا، plaxis 2D، آنالیز خطیمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.