تاثیر فاصله میخ خاک ها بر نیروی محوری بالاترین میخ خاک در مهار گود
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: چهارمین کنگره بین المللی عمران ، معماری و توسعه شهری
- کد COI اختصاصی: ICSAU04_0154
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 423
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد ژیوتکنیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج
عضوهیات علمی گروه عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج
چکیده
اولین گام برای اجرای یک پروژه ی عمرانی عملیات خاکبرداری و ایجاد گود می باشد که اجرای این مرحله نیازبه تمهیداتی دارد که یکی ازآنها پایدارسازی دیواره گود و چگونگی گودبرداری می باشد. برای پایدارسازیدیواره گود نیاز به یک سیستم سازه نگهبان مناسب است کهیکی از آنها پایدارسازی دیواره گود و چگونگی گودبرداری می باشد.برای پایدارسازی گودها از روشهای متفاوتی استفاده می شود که از میانآنها روش میخکوبی (نیلینگ) از روشهای متداول بوده و ازنظر روش اجرا راحت تر می باشد. در این مقاله سعی شده تا نیل ها را در فاصلههای مختلف از هم قرار داده و به یک مدل ایمن و اقتصادی برای ایجاد سازه نگهبان گود برسیم تا بتوان آن را جایگزین روشهای قدیمیترو غیر ایمن و غیراقتصادی نمود. هدف این پژوهش تامین پایداری لازم برای گود از طریق ایجاد یک سازه نگهبان بهینه است. به عبارت دیگرچیدمانی بهینه برای میخ خاکها به نحوی بدست می آید که موجب گسیختگی و تغییرشکل مخرب در گود نشود. برای این منظور با کمکنرم افزار Plaxis 2D مدل خود را شبیه سازی می کنیم به این صورت که سه مدل طراحی می کنیم و در این مدل ها فاصله میخ خاک ها را از هم تغییر می دهیم و نمودارهای نیروی محوری وارد بر بالاترین میخ خاک را در دیواره گود را به دست آورده و به بررسی نتایجحاصل از آن می پردازیم.با توجه به تحقیقات انجام شده در این پژوهش و نمودارهای ارایه شده از تغییر فاصله میخ خاکها، بهینه ترین حالتانتخاب می گردد.کلیدواژه ها
گودبرداری، میخکوبی، plaxis2D، آنالیز عددیمقالات مرتبط جدید
- بررسی علل وقوع و پیشگیری از سقوط در کارگاه های ساختمانی
- بررسی تاثیر جداسازهای لاستیکی بر پاسخ لرزهای مخازن مکعبی مایع
- بررسی تاثیر مقاومت فشاری بتن در پاسخ دینامیکی س د های بتنی وزنی با مطالعه ی موردی سد سفیدرود
- تاثیر طراحی شهری بر سلامت روان: تحلیل عناصر محیطی و رفاه شهروندان
- کاربرد فناوریهای هوشمند در بهینه سازی مدیریت و برنامه ریزی شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.