بررسی تاثیر تنش افقی بر پایداری تونل های روش جبهه کار بلند مکانیزه معدن زغال سنگ طبس
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: چهارمین کنگره بین المللی عمران ، معماری و توسعه شهری
- کد COI اختصاصی: ICSAU04_0147
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 759
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک سنگ، دانشکده مهندسی معدن و متالورژی، دانشگاه یزد
استادیار دانشکده مهندسی معدن و متالورژی، دانشگاه یزد
دانش آموخته کارشناسی ارشد مکانیک سنگ، دانشکده مهندسی معدن و متالورژی، دانشگاه یزد
چکیده
اثرات زیانبار تنش های افقی بالا بر پایداری تونل ها و پهنه های معادن زغال سنگ یکی از موضوعات مهم در طراحی و جانمایی تونل ها و پهنه های استخراجی روش جبهه کار بلند مکانیزه است. از این رو جهت گیری تنش های افقی نقش مهمی در تعیین میزان آسیب وارده به پایداری تونل ها بین پهنه ای ایفا می نماید. یکی از پیامدهای توزیع مجدد تنش های افقی، حرکات جابه جایی افقی قابل توجهی در سطح زمین و گاهی اوقات چندین کیلومتر به دور از پهنه های جبهه کار بلند است. علاوه بر این در اثر توزیع مجدد تنش افقی، تغییر شکل و انحراف سقف در تونل ها و سقف پهنه های استخراجی بوجود می آید. با توجه به اهمیت موضوع، در این مقاله با استفاده از نرم افزار تجربی AHSM به تحلیل پایداری سرمیله (Tailgate) در روش جبهه کار بلند مکانیزه معدن زغال سنگ طبس پرداخته شده است. نتایج بررسی های انجام شده برای معدن کاری در عمق های 400، 500 و 600 متر نشان داده است که با توجه به آزیموت 101 درجه ای Tailgate، بهترین شرایط پایداری هنگامی حاصل می شود که آزیموت تنش افقی منطقه 80 یا 260 درجه باشد.کلیدواژه ها
تنش های افقی بالا، روش جبهه کار بلند مکانیزه، نرم افزار AHSM، معدن زغال سنگ طبسمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.