بکارگیری BIM در تسهیل مدیریت منابع انسانی پروژه های مسکونی مطالعه موردی: مجتمع مسکونی نگین تهران

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: چهارمین کنگره بین المللی عمران ، معماری و توسعه شهری
  • کد COI اختصاصی: ICSAU04_0045
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1502
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

یاسمن محمودی فراهانی

دانشجوی کارشناسی ارشد، موسسه آموزش عالی مهرالبرز، گرایش مدیریت پروژه و ساخت، تهران، ایران

احسان سقط فروش

استادیار، دکترای مدیریت پروژه و ساخت، موسسه آموزش عالی مهرالبرز، تهران، ایران

محمدجواد جمالی

دانشجوی کارشناسی ارشد، موسسه آموزش عالی مهرالبرز، گرایش مدیریت پروژه و ساخت، تهران، ایران

مهدی علی نژاد

کارشناس ارشد مدیریت پروژه و ساخت، دانشگاه تهران، تهران، ایران

چکیده

بحث مدیریت پروژه و رویکردهای آن در ایران در بسیاری از سازما ن ها مطرح شده است و در این بین مدیریت منابع انسانییکی از ارکان مهم در دسیتابی به موفقیت پروژه ها و سازمان هاسیت و آنچه امروزه در این زمانه بسیار مورد توجه است تیم ها ونحوه تشکیل آنها در پروژه هاست. در این تحقیق به بررسی مشکلات مدیریتی و تیمی یک پروژه موردی پرداخته شده است. رویکرد این تحقیق آشنایی با موانع معمول در ساخت مجتمع های مسکونی تهران و ارایه تصویری روشن از نحوه تشکیل تیم پروژه، شناسایی شده می باشد که با استفاده از روش مطالعات کتابخانه ای و مطالعه موردی، به بررسی اهداف فوق پرداخته شده است. در نتیجه بررسی های انجام شده مشکلات این پروژه و راهکار رفع آن ها شناسایی و اولویت بندی گردید که در این بین مهمترین راهکارها، مدیریت یکپارچه پروژه (IPD) و مدل سازی اطلاعات ساختمان (BIM) هستند که برای جلوگیری از ایجاد مشکلاتی اعم از نقص در نقشه های اجرایی که از مهمترین دلایل آن می توان به عدم هماهنگی میان ذینفعان و تیم ساخت پروژه اشاره نمود، می باشد. این تحقیق به دلیل محتوای مدیریتی و مهندسی خود، جهت آشنایی هرچه بیشتر ارکان مدیریتی و اجرایی یک پروژه مسکونی می باشد.

کلیدواژه ها

تشکیل تیم، تیم ساخت، مجتمع مسکونی، مدیریت منابع انسانی، مدیریت یکپارچه پروژه (BIM, (IPD)

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.