پهنه بندی تبخیر سالیانه حوزه آبخیز مهارلو با استفاده از زمین آمار
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی محیط زیست و منابع طبیعی
- کد COI اختصاصی: IENC03_010
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 804
نویسندگان
دانشگاه آزاد اسلامی لارستان
دانشگاه آزاد اسلامی لارستان
دانشگاه آزاد اسلامی لارستان
استادیار آموزشکده نقشه برداری ،سازمان نقشه برداری کشور
چکیده
براورد میزان تبخیر ازپارامترهای بسیارمهم در برنامه ریزی هایتوسعه آبیاری می باشد. آگاهی از مقدار تبخیر در ایستگاه هایتبخیرسنجی برای مطالعات توسعه منابع آب کشاورزی کافی نبودهوافزایش تعداد آنها هزینه بالایی را می طلبد. در این میانتخمین گرهای زمین آماری روش مناسبی در تعمیم مقادیر اندازهگیری شده به سطوح بزرگ می باشند. در این تحقیق تعداد 12ایستگاه تبخیر سنجی در محدوده مطالعاتی حوزه آبخیز مهارلو واقعدر استان فارس در دوره آماری 1393-1393 برای پهنه بندی تبخیر سالیانه مورد استفاده قرار گرفت. از بین روشهای مختلف زمینآمار، روش کریجینگ معمولی با توجه به کاربرد وسیع آن درمطالعات برای پهنه بندی مورد استفاده واقع شد. نتایج تحقیق نشانداد که کمترین مقدار تبخیر سالیانه در قسمتهای شمال غربی درنواحی ارتفاعات و بیشترین آن در مناطق جنوب شرقی حوزه مهارلومشاهده می شود. بیشترین میزان تبخیر سالیانه در سال 1389 بهمیزان 2782 میلیمتر و کمترین آن در سال 1385 به میزان 2251میلیمتر می باشد که دامنه تغییرات آن 531 میلیمتر می باشد.متوسط تبخیر سالانه در دوره اماری مورد مطالعه در منطقه 2565میلیمتر در سال می باشد.کلیدواژه ها
زمین آمار، پهنه بندی، تبخیر سالیانه، کریجینگ، حوزه آبخیز مهارلومقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد دوست دار محیطزیست بهعنوان جایگزین برای صنعت بستهبندی مواد غذایی
- مروری بر کاربرد چارچوبهای فلزی-آلی در جذب دیاکسید کربن
- کنترل بهینه یک مدل دینامیکی امکانات و تسهیلات گردشگری در جهت توسعه پایدار مبتنی بر تاثیرات عوامل محیطی
- بررسی موانع پیاده سازی استانداردهایISO با تاکید بر مدیریت سبز با استفاده از شبکههای عصبی عمیق کانولوشن
- استخراج رمزارز و چالش های آلودگی محیط زیست
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.