بررسی الزامات فنی و محیطی در تدوین راهبردهای خدمات الکترونیک: مطالعه موردی شهر مجازی کرمانشاه

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی درمهندسی کامپیوتر و پردازش سیگنال
  • کد COI اختصاصی: CEPS04_068
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 436
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی رستم پور

مربی، گروه مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات، دانشگاه پیام نور،

فرهاد مردوخی

استادیار، گروه مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه رازی، ایران

چکیده

بحث در مورد ایجاد و راهاندازی شهرهای مجازی و ارایه خدمات دولتی و خصوصی با استفاده از فناوری اطلاعات، از مقوله هایی است که این امکان را به شهروندان خواهد داد که با دسترسی آسان به خدمات دولتی و خصوصی و همچنین طیفگستردهای از اطلاعات، یک زندگی مدرن و با کیفیت را در یک شهر مجازی تجربه کنند. به منظور تدوین راهبردهای توسعه خدمات الکترونیک در راستای پروژه ملی دولت الکترونیک ایران که مبنایی برای راهاندازی شهرهای مجازی میباشد، نیاز به تدوین مولفههای راهبردی در حوزه خدمات الکترونیک است تا از طریق این ابزار بهتوان به اهداف بنیادی تبیین شده، برای ارایه خدمات الکترونیک در شهرهای مجازی دست یافت. در این مقاله با انجام مطالعات تطبیقی داخلی و خارجی، الزامات فنی و محیطی برای راه اندازی شهرهای مجازی بیان گردیده است. و همچنین شهر مجازی کرمانشاه به عنوان مطالعه موردی مورد بررسی قرار گرفته است

کلیدواژه ها

خدمات الکترونیک شهر مجازی دولت الکترونیک وب سرویس

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.