بررسی اثرات بکارگیری فناوری اینترنتی از اشیاء در حریم خصوصی

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی درمهندسی کامپیوتر و پردازش سیگنال
  • کد COI اختصاصی: CEPS04_022
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 626
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فاطمه یزدان نژاد

کارشناس ارشد مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه پیام نور، تهران

امیرهوشنگ تاجفر

عضو هیات علمی گروه فناوری اطلاعات دانشگاه پیام نور، تهران

مهدی پرهیزگار

عضو هیات علمی گروه فناوری اطلاعات دانشگاه پیام نور، تهران

محمد قیصری

کارشناس ارشد فناوری اطلاعات و مدرس دانشگاه پیام نور، تهران

چکیده

شکل جدیدی از محاسبات در حال تکامل است که تعداد گسترده ای از سیستم های محاسباتی، سنسورها، دستگاه ها، تجهیزات و خدمات اطلاعاتی را در بر می گیرد. این شکل جدید از محیط محاسباتی به عنوان اینترنتی از اشیاء (IOT) شناخته شده است.پذیرش این فناوری جدید سریع و یک بخش جدایی ناپذیر از زندگی روزانه شده است. باز بودن محیط فناوری اینترنتی از اشیاء و اشتراک گذاری اطلاعات در بستر ارتباطی , نگرانی های امنیتی را در مورد آن ایجاد نموده است.فناوری اینترنتی از اشیاء می تواند با استفاده از یک معماری متمرکز و شرح فرایند هایی اطلاعاتی را گرد آوری و پردازش نماید.معماری توزیع شده این فناوری که اطلاعات مهم افراد, سازمان ها و نهاد ها را در بستر شبکه جا به جا می نماید می بایست به منظور درک کاربرد از این تکنولوژی علاوه بر مزایا و معایب آن، به چالش های امنیتی و حفظ حریم خصوصی نیز پرداخته شود.این مقاله به تحلیل مسایل حریم خصوصی در اینترنتی از اشیاء و جزییات آن پرداخته است. برای این منظور ابتدا به بحث در موردویژگی های در حال تحول بر روی اینترنتی از اشیاء و هدف بر روی نقد حریم خصوصی و دوم به طبقه بندی و بررسی تهدیدات حفظ حریم خصوصی در محیط فناوری اینترنتی از اشیاء پرداخته خواهد شد

کلیدواژه ها

اینترنتی از اشیاء، ساختار اینترنتی از اشیاء , حریم خصوصی، امنیت , تهدید

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.