تهیه غشای نازک بیوپلیمری/ نانوالیاف به منظور کاربردهای پزشکی
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: اولین همایش بین المللی افق های نوین در علوم پایه و فنی و مهندسی
- کد COI اختصاصی: THCONF01_137
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 619
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد گروه علوم زیستی، پژوهشکده علوم و فناوری زیستی ،دانشگاه مالک اشتر، تهران
دانشیار گروه علوم زیستی، پژوهشکده علوم و فناوری زیستی، دانشگاه مالک اشتر، تهران
دانشجوی کارشناسی ارشد گروه علوم زیستی ،پژوهشکده علوم و فناوری زیستی، دانشگاه مالک اشتر، تهران
چکیده
ترمیم از فرایند های طبیعی بدن برای بازسازی بافت های پوستی و اپیدرمی است. این فرایند شامل فعل و انفعالات پیچیده میان سلول ها، اجزای ماتریکس خارج سلولی و ترکیبات سیگنالینگ است. اما وقتی آسیب شدید است و یا در قسمت زیادی از پوست اتفاق می افتد پوشش سریع و مناسب برای محافظت از پوست و شتاب بخشیدن به ترمیم مورد نیاز است.در این روش نانو الیاف روی غشا تشکیل میشود تا باعث تسریع در ترمیم شود و نیاز به تعویض های مکرر پوشش نباشد .در مطالعه حاضر تشکیل نانوالیاف کیتوسان-PEO بر روی غشای کیتوسان ژلاتین مورد بررسی قرار می گیرد. - با توجه به نتایج حاصل از SEM ، از محلول کامپوزیتی کیتوسان- PEO هم بر روی غشا و هم ورقه آلومینیومی می توان نانوالیاف تشکیل داد که تفاوت معنی داری بین نانو الیاف تشکیل شده روی غشا و ورقه آلومینیومی وجود نداشت. اما چون جدا کردن نانوالیاف از روی ورقه آلومینیومی به خاطر شکننده بودن الیاف به سختی انجام می شود ، به همین دلیل استفاده از غشا به جای ورقه آلومینیومی در کاربردهای پزشکی مناسب تر است و بازده کار افزایش پیدا میکند.کلیدواژه ها
کیتوسان، نانوالیاف، غشای نازک، ژلاتین ، الکتروریسیاطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.