بررسی ناهنجاریهای ژئوفیزیک هوایی جهت اکتشاف اورانیوم در فاز شناسایی منطقه ده بکری(شمال شرق جیرفت)

  • سال انتشار: 1387
  • محل انتشار: دومین کنفرانس مهندسی معدن ایران
  • کد COI اختصاصی: IMEC02_082
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1848
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

افشار ضیاء ظریفی

هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان و دانشجوی دکتری زمین شناسی اقت

حمیدرضا جعفری

هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی جیرفت و دانشجوی دکتری زمین شناسی اقتصاد

سیدرضی علوی گیوی

کارشناس شرکت اکتشاف و تامین مواد اولیه صنعت هسته ای ایران

چکیده

با استفاده از داده های برداشت شده ژئوفیزیک رادیومتری هوایی، به راحتی میتوان یک منطقه وسیع را در مدت زمان بسیار کوتاه و با صرف هزینه اندک مورد بررسی قرار داد و در نهایت به مناطق امیدبخش عناصر پرتوزا دسترسی پیدا کرد. در این مقاله ابتدا مرتب سازی داده ها، فیلترینگ و کلاس بندی روی داده های عنصر اورانیوم صورت گرفت و سپس جداول توزیع فراوانی و هیستوگرامهای توزیع فراوانی ترسیم شد. پس از ترسیم هیستوگرام های توزیع فراوانی، پارامترهای آماری این عناصر محاسبه شد. سپس جدایش جوامع آنومالی بر اساس پراکندگی حول میانگین صورت گرفته است، بدین ترتیب که میانگین بدست آمده به عنوان حد زمینه Mean+1SD به عنوان حد آستانه Mean+2SD آنومالی ممکن و Mean+3SD آنومالی احتمالی در نظر گرفته شده است و در پایان نقشه های معرفی آنومالی ها و جدایش جوامع آنومالی از زمینه بر اساس محاسبات آمار کلاسیک ارائه شده است

کلیدواژه ها

اورانیوم، ژئوفیزیک رادیومتری هوایی، ده بکری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.